Време, когато всичко е нестабилно

  • 20 ноември 2022 06:15

  • 2776
  • 0
Време, когато всичко е нестабилно
© pixabay

Луната е в знак Везни до 19:17ч на 21 ноември

Човек сега става особено чувствителен към красотата на околния свят, както и към дисхармонията. При всички ситуации в общуването си трябва да бъдете дипломатични, вежливи, учтиви и приветливи. Важно е да покажете своето уважение към всеки човек. Интересувайте се от живота на другите, от техните грижи, помогнете им да намерят решения на проблемите си. Лесно се постигат компромиси. 

Хората сега са по-миролюбиви, подсъзнателно избягват споровете и конфликтите, но са склонни към нерешителност, изпълват се с колебания и съмнения. Неподходящо време за работа. Трябва повече да почивате. Нараства желанието за похапване на сладко, така че контролирайте количеството. 

Уязвими органи са бъбреците, надбъбречните жлези, далак, пикочен мехур, матката и яйчниците. Не се препоръчва оперативна намеса.

Лунен календар:  26 лунен ден от 03:04ч на 20 ноември до 04:13ч на 21 ноември

Това е един от опасните и критични дни, през който хората са предразположени повече към конфликти. Тежък период, когато трябва да съберете своите физически и духовни сили, да не се поддавате на никакви провокации и съблазни. Отнасяйте се към всичко случващо се с известна доза ирония и не губете чувството си за хумор.

Всички дела, свързани с бизнеса в този ден са обречени на неуспех, даже, ако в началото всичко изглежда, че върви добре. Ако започнете някаква работа, трябва да бъде лека и да не изисква излишно напрежение на силите. Има опасност да изразходвате енергията си напразно. Затова се въздържайте от активни действия, почивайте повече и не хабете сили. 

Днес бързайте бавно!

За деня е характерна емоционална нестабилност, честа смяна в настроенията, което води до спорове, разправии и скандали. В края на краищата, 26-ият лунен ден е време, когато всичко е нестабилно! Дори можете да очаквате всичко от себе си, да не говорим за хората около вас. Особено внимателни да бъдат шофьорите. Възможни аварии, стълкновения по пътищата и други неприятности чакат тези, които не са предпазливи. Постарайте се да мислите само положително. Създадените през този ден мисли могат съществено да повлияят на вашето бъдеще. 

Необходимо е да се откажете от ненужните връзки и контакти, да избирате внимателно с кого да общувате. Сега лесно се прахосват пари на вятъра, правят се ненужни покупки. Има голяма вероятност от кражби и загуби. Трябва да бъдете максимално сериозни и внимателни. 

Не се препоръчва физическото натоварване. На тренировки и фитнес изпълнявайте само разхлабващи, разпускащи и стречинг упражнения. Да се избягват задимените помещения. 

По-добре е да се въздържате от сексуални занимания, тъй като те няма да могат да ви донесат очакваното удовлетворение. Противопоказен е секса за  еднополови връзки и за секс с непознати.

Подстригване не планирайте. Това може да доведе до сриване на вътрешната енергия и до депресии.

Слънчев календар – 5 слънчев ден – По-добре не поемайте ангажименти, не започвайте нова работа. Редът и разумът трябва да са доминиращи в действията. Бъдете скромни и преодолявайте всички изкушения. Не трябва да се нарушава хармонията на деня. Избягвайте конфликтите, защото ако се скарате, дълго време ще останете в това положение, затова проявявайте разбиране.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2776 0

Свързани новини

Водещи новини