Днес бързайте бавно!

  • 19 ноември 2022 06:15

  • 5541
  • 0
Днес бързайте бавно!
© pixabay

Луната е в знак Дева до 12:59ч на 19 ноември

Хората са настроени делово и концентрирани върху конкретни цели, по-практични, рационални и трезво мислещи. Времето е подходящо за решаване на всекидневни проблеми. 

Уязвими са червата и стомашно чревният тракт, поради което се препоръчва щадяща диета. В никакъв случай сега не правете почистване на червата.

В 10:48ч Луната преминава на празен ход до 12:59ч.. В този период не предприемайте нищо важно.

В 12:59ч Луната преминава в знак Везни, където ще остане до 19:17ч на 21 ноември.

Неподходящо време за бизнес. Трябва повече да се почива. Нараства желанието за похапване на сладко, така че внимавайте. 

Уязвими органи стават бъбреците, надбъбречните жлези, далак, пикочен мехур, матката и яйчниците. Не се препоръчва оперативна намеса на тези органи.

Лунен календар:  25 лунен ден от 01:58ч на 19 ноември до 03:04ч на 20 ноември

Символ на лунния ден са два съда с жива и мъртва вода, символизиращи енергията и живота от една страна и загубата на енергия и смъртта от друга. Цветът на лунният ден е зелен. Девиз на деня е “Бързай бавно”. В този ден могат да успеят само тези, които не бързат. Добре е да се избягва всяка активност, прибързаност, суета. Не трябва да се започва нищо ново, но е подходящо да се завършва започнатото. Да не се правят нови планове и да не се хабят излишни сили. Да се избягват случайните контакти.

Ден за пасивност, усамотение и покой. Подходящо време за съсредоточаване, самовглъбяване. Вслушвайте се във вътрешния си глас, размишлявайте върху живота си и това, как вие възприемате света. Опитайте се да видите всяка една ситуация в дълбочина. Всеки знак през деня трябва да бъде възприеман като указание за нещо. 

Благоприятен ден, създаден за радост и любов

Душевният свят сега е уязвим и чувствителен към чуждото вмешателство. Избягвайте теми за личния си живот. Не се препоръчва да споделяте и да разголвате душата си пред никого. Трябва да придобиете способността да обичате себе си, да приемате себе си с всички плюсове и минуси. 

Ден подходящ за очистване от шлаките - физически и духовни. На заболявания възникнали днес трябва да се обърне сериозно внимание, да се окаже своевременна помощ, защото нещата могат значително да се усложнят. Противопоказно е да се употребяват лекарства, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Уязвима част на тялото в този лунен ден са ушите, не трябва да се чистят, да се пробиват, да се оперират. 

Сексът в този ден трябва да е чувствен и бавен. Бързите работи сега не се препоръчват. Създайте романтична обстановка със свещи, цветя и нежна музика. Добре е преди любовните игри да се пие малко червено вино. Може да започнете с разпускащ масаж. 

Подстрижката е крайно нежелателна. Поставя под заплаха физическото и психическо състояние. 

В сънищата човек се измъчва от отрицателна енергия, в тях прониква нечиста сила.

Слънчев календар – 4 слънчев ден – Не бива да бъдете пасивни, да стоите и да чакате щастливият случай сам да дойде при вас. Не трябва да изпадате в униние, да се разстройвате и да бъдете тъжни. Не се поддавайте на емоциите и гнева. Не изоставяйте работата си и не бягайте от отговорности.


 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5541 0

Свързани новини

Водещи новини