Време за духовно израстване

  • 14 ноември 2022 06:16

  • 5349
  • 0
Време за духовно израстване
© pixabay

Луната е в знак Рак до 14:49ч 

Избягвайте импулсивни решения, запазете плановете си за друг ден. Взаимоотношенията ще бъдат подложени на изпитание. Избягвайте обидни думи през този период, защото ще оставят траен спомен. Човек е лесно податлив на бързи емоционални реакции.  

По това време са особено уязвими гърдите, млечните жлези, черният дроб и жлъчния мехур. Възможно е да се появят нарушения във функционирането на стомаха и на цялата храносмилателна система.

Луната е на празен ход от 12:42ч до 14:49ч. В този период избягвайте да предприемате нещо важно.

В 14:49ч Луната преминава в знак Лъв до 03:05ч на 17 ноември 

Започва период изпълнен с оптимизъм, жизненост и ярки емоции. Сърцето, диафрагмата и гръбначният стълб са много уязвими.

Лунен календар: продължава 20 лунен ден до 21:40ч 

Време за космическа любов и постигане на висша мъдрост, за вътрешно творческо преображение. Ден за алхимия на духа. Един от най-мистичните дни, в които биваме осенени от Божествена тайна. Символна този ден е орела. Време за „високия полет”, предназначено за активни, решителни и пробивни действия. 

Твърде продуктивно време за бизнес. Би могло да се постигне много, затова избягвайте пасивността. Не се суете и не хабете енергията си напразно, а в точния момент действайте светкавично и без колебание! Астралната енергия способства ефективната работа във всяка сфера. Благоприятен период за приемане на нова длъжност. Този, който успее да се възползва от предоставения му шанс, ще придобие много полезни неща, не само в духовен план, но и в материален. Ден за размишления и в който можете да вземете важни решения. 

В 20 лунен ден е уязвим стомаха, затова е полезно гладуването. Сега са засилени целебните свойства на водата. Полезни са хладни обливания, контрастен душ.

Бъдете смели, днес печелят само тези, които знаят точно какво искат!

Добър период за възстановяване на семейната хармония, за синхронизиране на интересите. Всички разговори и изясняване на отношения, които сте отлагали досега, могат да се осъществят. Хората, които са най-близко до вас, отразяват вашата собствена личност, така, че не бързайте да ги съдите и обвинявате. Общителността и откритостта на хората днес са невероятни, подходящо време за приятно прекарване и споделяне на свежи идеи. Ако създадете нови отношения, то тази връзка ще продължи дълго и ще бъде крепка. 

Сексуалните отношения трябва да бъдат спокойни, умерени. Важното е на двамата партньори да им е приятно и да се чувстват комфортно един с друг. 

Подстрижката стимулира оптимизма. Ако не ви е време за фризьор, подрежете бретона си или  милиметър от някой кичур. 

Следва 21 лунен ден от 21:40ч на 14 ноември до 22:43ч на 15 ноември

Слънчев календар – 29 слънчев ден – Ден на благите проявления и начинания. Може да изберете нов път, да правите нови планове. Препоръчва се четене на умни книги, учене, предаване на опит и знания. Може да се обърнете с молба към Предците си да ви окажат помощ. Добре е да се посети храм. Най-добрият ден за молитви. Ако се четат много молитви днес, то може да установите лична връзка с небесните сили.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5349 0

Свързани новини

Водещи новини