Ако живеете в съответствие с енергията на лунния ден, ще се радвате на живота

  • 10 ноември 2022 06:00

  • 5617
  • 0
Ако живеете в съответствие с енергията на лунния ден, ще се радвате на живота
© Pixabay

Луната е в знак Близнаци до 02:23ч на 12 ноември

Периода принадлежи на въздушната стихия. Засилва се жизнеността, общителността, желанието да се действа бързо. Любознателността и любопитството стават по-активни. Не харчете пари и време за празни събития, мимолетни срещи, ненужни покупки. Препоръчва се да се отложат дългосрочните финансови инвестиции, сключването на сериозни договори и купуването на недвижими имоти. 

При Луна в Близнаци силно отслабват плещите, раменният пояс и ръцете. Уязвими са също дихателната и нервната системи.

Лунен календар: продължава 16 лунен ден до 18:13ч 

Светъл и чист ден, ден за миротворство, в който се постига  равновесие и хармония между физическото и астралното тяло. Добре е във всичко да се търси златната среда. 

Ден за стремеж и полет нагоре към висините, но може да стане причина и за душевни страдания, измъчване на съвестта и чувство за вътрешна пустота, ако човек позволи да властват страстите му и се спусне в бездната на нисшите влечения. Нужно е човек да се освободи от всякакви излишни страсти. Ако той живее в съответствие с енергията на лунния ден, то ще се радва на живота.

Седмичен хороскоп от 7 до 13 ноември

Общият енергиен спад обхваща всички страни на човешкия живот. Намалява напрежението. Може да отслабите самоконтрола, но само малко. Получава се нещо като „мъртъв период”. Колкото и да се стараете особени резултати няма да постигнете. Най-доброто, което можете да направите е да укрепите вече постигнатите позиции. Ако имате нещо недовършено, сега можете да го довършите. Лошо време за командировки, преговори, събеседвания. 

Време за стоене повече у дома. Най-спокойният период в семейните отношения. След напрежението от предните дни, най-накрая се появява възможност за спокоен отдих. Избягвайте да гледате филми със сцени на брутално насилие. Обърнете внимание на децата. Време за контакти с природата, разходки, пътуване. Твърде бързите движения и активност пораждат неприятности в живота. Постарайте се да сте кротки и мирни, не започвайте да изяснявате отношения с никого и се опитвайте да разберете другите хора. Запазете равновесие и спокойствие. В никакъв случай не се дръжте предизвикателно и тогава денят ще бъде за вас много благоприятен. В този ден не трябва да се нарушава хармонията, да се крещи и да се държите безцеремонно. Изисква се спокойно приемане на нещата. 

Ако се замърсят дрехите, даже едно петънце да се появи, това е признак за духовна нечистота. Болестите възникнали в този лунен ден имат психическа природа и за лечението помага само психотерапия и самовнушение. Благоприятно е да се медитира върху символите на деня: пеперуда, гълъб. Не е подходящо за покупки, подстрижка. Секс – Напълно се въздържайте от полови контакти. Това е ден за отдих във всякакъв смисъл. Може да се задоволите само с разпускащ масаж с ароматични масла. 

Следва 17 лунен ден от 18:13ч на 10 ноември до 18:55ч на 11 ноември

Слънчев календар – 25 слънчев ден – Бъдете мили и състрадателни с околните. Може да помагате на нуждаещите се. Помирете се с неприятелите си. Денят става за изясняване на отношенията. Ден за даване и получаване на прошка. Подходящ е за молитви. Благоприятни са семейните събирания, както и всякаква работа и ремонти по жилището. Прекарайте повече време у дома, с децата, с животните.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5617 0

Свързани новини

Водещи новини