Как кървавата луна днес ще ви повлияе?

  • 08 ноември 2022 11:47

  • 2181
  • 2
Как кървавата луна днес ще ви повлияе?
© Pixabay

В астрологията затъмненията са катализатори за промяна. Тези промени се разгръщат както на индивидуално, така и на колективно ниво. Ето защо космическите конфигурации и влияние имат толкова голям ефект върху всички нас. Затъмненията предизвикват трансформиращи живота промени, които понякога могат да бъдат твърде внезапни и човек няма време за адаптация.

Духовното влияние на затъмненията може да се смята за разрушително, но не забравяйте, че всичко, което си отива, прави място на нещо по-добро да се появи. Само с тази нагласа и вяра може да укротите страха си от непознатото и да гледате на промените извън вашия контрол като на божествена намеса.

Смята се също така, че събития по време на затъмнения са със съдбовен елемент. Не забравяйте, че вселената работи за вас, а не срещу вас и само вашето противопоставяне срещу процеса прави нещата болезнени.

Пълнолуние и пълно лунно затъмнение

Що се отнася до затъмненията по оста Телец-Скорпион, те започнаха през ноември 2021 година. Ето защо е важно да отделите време и да помислите по какъв начин сте се развили за тази една година.

Най-вече разсъждавайте върху темите, свързани със знаците Телец и Скорпион, а именно: живот, смърт, притежания, пари, обмен, сигурност, интимност, ценностна система, сила, контрол.

Както знаем, Скорпионът има нужда да дълбаете в собствената си психика и да откриете всички части от себе си. Колкото повече отказвате да опознавате „тъмните“ части във вас, толкова по-дискомфортно ще се чувствате и по-трудно ще преминавате през този период.

Хороскоп за ноември

Телецът, от друга страна, говори за нашето определение за изобилие, стабилност и самооценка. Той представлява всичко - от нашите способности за правене на пари до това, което ни кара да се чувстваме сигурни. Точката по средата между двете енергии е мястото, където комбинираме психическата и проницателна същност на Скорпион с желанието на Телец за стабилност, удоволствие и комфорт.

Имате достъп и до двете вибрации и как използвате силата им? Без баланс би имало само хаос. Лунното затъмнение с кървава луна ще се случи на 16-ия градус в Телец. Ето защо особено силно ще бъде усетено от хората, имащи лични планети около този градус във всички фиксирани знаци – Телец, Скорпион, Лъв и Водолей. Помислете и за слънчевото затъмнение, което се случи през април 2022 година, как се чувствахте тогава и какво ставаше в живота ви?

Астролюбители наблюдаваха слънчевото затъмнение в София

Очаквайте неочакваното, тъй като това затъмнение ще съвпадне с Уран – планетата, която носи непредвидими промени. Случващото се може да се усеща освобождаващо и шокиращо едновременно. Северният лунен възел е разположен само на няколко градуса от лунното затъмнения, което е добра новина, защото означава, че сме напътствани в новата посока.

От друга страна Слънцето, Меркурий, Венера и Южния лунен възел продължават да бъдат в знака на Скорпион. Ето защо трябва да се освободите от старото и да обновите енергията си, пише "Розали".

Теодора Павлова
2181 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ПИСНА ни от глупотевини.

2022.11.08 | 12:00

2
Много глупаво съчинение. сигурно е написано от има една ЛУНАТИЧЕВА САМОЗВАНА АСТРОЛОЖКА вече именувана сред много почитатели на астрологията подигравателно COPY PASTE.
Кремълският Чикатило

2022.11.08 | 11:49

1
❤️Здравейте) Казвам се Вова, на 72 години съм, но се пиша на 70) Гей секс модел 40+) Обичам да събирам руZките земи) Моля, оценете усилията ми за световен мир на ➤ kremlin.ru

Добави коментар

Водещи новини