Не бива да се злоупотребява с енергията на деня, това води до последици

  • 03 ноември 2022 05:54

  • 3899
  • 0
Не бива да се злоупотребява с енергията на деня, това води до последици
© Pixabay

Луната е в знак Риби до 01:08ч на 5 ноември

В тези дни се изостря интуицията и може да получите откровение или да ви осени прозрение, неподдаващо се на обичайната логика. В този период човек се намира в пряка връзка с Космоса. Ако вземате важни решения, вслушайте се първо във вътрешния си глас, после в разума. Негативните страни са, че има прекомерно много чувства и излишна сантименталност, а следователно и ранимост. Преобладават романтично настроение и мечтателност. Подходящо за духовни практики.

Ходилата на краката сега са особено чувствителни, затова обърнете внимание на обувките. Те трябва да са максимално удобни. Да се избягва прекомерната употреба на алкохол, кафе и месо. Да не се напряга зрението.

Лунен календар: продължава 9 лунен ден до 15:17ч

Има опасност от провокации. Добре е да си почивате, да възстановявате силата си. Добро време за решение на всекидневни проблеми, но не се занимавайте с важни въпроси. Не се концентрирайте върху мрачни мисли. Може да имате проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. В отношението може да се наблюдава нетърпимост към чуждите недостатъци, мнителност. Да се ограничат контактите с други хора и да не се влиза в спорове. Бъдете търпеливи в разговор с другите.

Добре е да се въздържате от енергични физически упражнения и действия. Всякакви очистителни процедури в този период се приветстват.

Следва 10 лунен ден от 15:17ч на 3 ноември до 15:40ч на 4 ноември

Негативната енергия се заменя с позитивна. Плановете могат да се приведат в действие. Получавате възможността да използвате енергията на Вселената, която помага да реализиратесвоите планове.

Това е семеен ден, добре е да прекарате времето със семейството и близките си. Ще бъде много подходящо да си припомните традициите на вашето семейство, вашите предци. Благоприятно за развитие на партньорските отношения, за укрепване на връзките и създаване на контакти.

Хороскоп за ноември

Време на самоанализ, самоусъвършенстване, традиции, спомени. При такива размишления може да се намери нова информация, нов източник на енергия.

В медицинско отношение козметичните процедури е по-добре да се отложат. Не трябва да изстисквате пъпки, да късате бенки, да премахвате брадавици. Болестите, започнали в това време, са кармични. Ако човек злоупотреби с енергията, това води до нарушение на имунната система и онкологично.

Подходящо време за зачеване на дете. Поради тази причина, сексът трябва да бъде празничен и ако е възможно - богат на оргазми. Според най-новите научни данни, детето заченато по време на секс без оргазъм, често боледува и има по-малко късмет в живота и обратно, детето което е заченато по време на оргазмен секс, има добро здраве, по-високи умствени способности и устойчив характер.

10 лунен ден не е много добър ден за подстригване, може да повлияе негативно на вашето благополучие. Допустимо е оцветяване на косата с естествени багрила, но от синтетичните бои по-добре се откажете. Препоръчва се да разресвате косата си по-често - това ще подобри енергийния обмен.

Слънчев календар – 18 слънчев ден - Днес настроението трябва да бъде весело, всичко да се прави с лекота и усмивка на лице. Постарайте се да внесете в света повече хармония и радост. Доставяйте удоволствие както на себе си, така и на другите. Хубаво е да се смеете, да се радвате, да се веселите. Бъдете благодарни и милосърдни. Живейте с всички в съгласие и мир.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3899 0

Водещи новини