Тъмните сили се събуждат и се опитват да съблазняват и подлагат на изпитание

  • 02 ноември 2022 06:06

  • 5014
  • 0
Тъмните сили се събуждат и се опитват да съблазняват и подлагат на изпитание
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Луната е в знак Водолей до 20:48ч

Ден за отдих и разпускане. Не трябва да се претоварвате. Избягвайте да влизате в конфликти.

Светът в това време е непредсказуем, не знаем какво да очакваме от околните, както и от себе си. Настроението се променя често и рязко. Душата има нужда от нещо по-вълнуващо. Привлича ни новото, необичайното. Подсъзнателно се стремим към свобода, промяна. Уязвими са коленете, долните стави. Да не се натоварват с тичане, дълго вървене или стоене прави. Очите също са уязвими. Да не се сменят лекарствата и метода на лечение.

Луната е на празен ход от 13:09ч до 20:48ч.

Не се препоръчва да се започва или купувате нищо важно.

Луната преминава в знак Риби в 20:48ч, където ще остане до 01:08ч на 5 ноември

Лунен календар: продължава 8 лунен ден до 14:50ч

Ден за активни действия. По-добре е да се отложат финансовите операции. Ако ви посети вдъхновението - това е добър знак. Чудесен период за творческа работа. Могат да настъпят всякакви непредвидени събития и промени, да възникнат забравени и нерешени проблеми, да напомнят за себе си стари дела. Важното е бързо да умеете да реагирате и да не им оставяте време за развитие. С огъня бъдете предпазливи – внимавайте за пожари и аварии.

Това е ден на очистване и вътрешна трансформация. Настроението може да е променливо. На този ден във всеки човек „изгаря” по нещо старо и отживяло, за да заеме неговото място нещо ново.

Общуването да се сведе до минимум - хората могат да бъдат нервни и раздразнителни. Препоръчва се да общувате само с приятели и близки хора. Много е важно да се избягват кавги и конфликти.

Следва 9 лунен ден от 14:50ч на 2 ноември до 15:17ч на 3 ноември

Първия критичен ден от лунния цикъл. 9-ия лунен ден е опасен по свой начин, тъй като тъмните сили се събуждат и се опитват да съблазняват и подлагат на изпитание. През цялото лунно денонощие може да чувствате негативната енергия и нейното въздействие. Могат да се изявят всички слаби страни и недостатъци. Различни провокации ще идват от всички страни, така че останете скромни и да не се поддавате на илюзии. Всички, които имат чиста съвест, няма нужда да се притесняват от отрицателните последици.

Ден на промени и непредвидени ситуации

Какво може да се прави? Повече да се почива, за да се възстановяват силите си. Да се посвети времето на вътрешния свят, на хоби или увлеченията си. Добро време за решение на всекидневни проблеми, но да се избягват важни въпроси. Не се концентрирайте върху мрачни мисли.

Възможни проблеми със здравето или спад на жизнената енергия. В това време организмът е абсолютно незащитен, тъй като се настройва към новите ритми на втората лунна фаза и не е готов за сериозно натоварване. Най-уязвими днес са гърдите, коремната област и органите на кръвообръщението. Добре е да се въздържате от енергични физически упражнения и действия.

Всякакви очистителни процедури в този период се приветстват. Добре е да се прави очистване на помещенията физически и енергийно. Отношения да се ограничат контактите с други хора и да не се влиза в спорове. Бъдете търпеливи и избягвайте агресивността. Не се месете в чужди работи. Избягвайте важни разговори и анализ на чувствата с партньор. В девети лунен ден е добре да се въздържате от сексуални отношения. Жените трябва да бъдат много внимателни и да се пазят от насилие.

Слънчев календар – 17 слънчев ден - Ден за защита на справедливостта.

Денят е добър за делата, които изискват бързи решения. Полезно е да се работи със словото: да се четат мантри, молитви, да се усвояват нови знания, да се започне цикъл на самообразование, на учене. Желателно е да бъдете много внимателни с думите в този ден. Подходящо е да се посети църковен храм. Добре е да се разхвърля храна за птиците и животните. Хубаво е да се постои малко на вятъра да подуха, да се изчисти аурата от негативни енергии.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5014 0

Свързани новини

Водещи новини