Венера в Скорпион - интензивен емоционален преход

  • 24 октомври 2022 12:45

  • 1932
  • 1
Венера в Скорпион - интензивен емоционален преход
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

От 23 октомври до 16 ноември Венера е в знак Скорпион. Скорпионът, който е домакин на планетата на любовта, е зодиакален знак, принадлежащ към елемента вода, който представлява женската енергия и символизира душата, емоцията и несъзнаваното. Скорпионът освен воден е и фиксиран знак. Това е знак за трансформация и промяна. Най-дълбоката нужда на Скорпион според неговата стихия е да мутира и трансформира хората и ситуациите. 

Венера в Скорпион е в слаба позиция, което означава, че са необходими много повече усилия и мобилизиране на целия опит, който има, за да може да изрази себе си. В инстинктивното си търсене тя търси изгубения си рай, чистата и вечна любов.

Венера, в този знак, ще развие своята дълбока интимност. Чувствата могат да бъдат изострени. Нейните изблици на ревност са пословични и горко на тези, които я предават или нараняват. Тя ще вкуси отмъстителната си ярост в момента, в който не я очакват. Защото Скорпионската енергия никога не забравя онези, които са го наранили, експлоатирали са го или са си играли с чувствата му.

Транзитът на Венера в Скорпион е точното време да осъзнаете стойността на връзката си и парите. Също така е подходящо време за решаване на емоционални и физически предизвикателства, свързани с парите и отношенията. Трябва да внимавате за разходите и материалната сфера или договорите, които можете да подпишете.

Тригонът Венера/ Марс - дар за нас от Вселената

Венера в Скорпион може да доведе до пристрастяване и да развие дълбока интимност или обсебване. Можете да изпаднете в беда, като попаднете в сенките на вашите действия, или погледнато от положителната страна можете да разкриете скрити ресурси като пари или добри контакти. Има потенциал за нови начала при този транзит в области или аспекти от живота, управлявани от Венера. 

Това означава, че транзитът може да работи във ваша полза, ако напълно разберете последиците и вземете мъдри решения. Хората трябва да се обграждат с положителни мисли и утвърждения през това време.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
1932 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
PaulaFox

2022.10.24 | 17:02

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини