В този ден става сблъсък на добрите сили със злите

  • 24 октомври 2022 06:15

  • 7493
  • 0
В този ден става сблъсък на добрите сили със злите
© pixabay

Луната е в знак Везни до 10:20ч на 25 октомври

Луната във Везни води до добронамереност, любов, чувство за баланс, хармония и справедливост, дипломация. Повишава се чувствителността към проявите на грубост, нетактичност и всякаква дисхармония. Стремим се да избягваме кавги и конфликти, да изглаждаме острите ъгли. Нерешителност и несигурност могат да се появят в поведението и настроението. Вземането на важни решения е най-добре да се отложи. Може да почувствате нужда от почивка. Добре е да се правят неща, които изискват бързо завършване. 

Уязвими органи са бъбреците, надбъбречните жлези, долната част на гърба, целия гръбначен стълб. Подходящо за лечение на зъби и уши. 

Лунен календар: 29 лунен ден от 06:26ч на 24 октомври до 07:37ч на 25 октомври

Този е един от най-лошите и опасни дни на лунния месец: сблъсък на добрите сили със злите. В него се активизират тъмните сили на астрално равнище. Остава да преминем последния, най-страшен тест - Ден на кармично възмездие. На този ден е възможно да се проследи бързото действие на кармата. Буквално всичко лошо, което сте мислили, казали или направили, може да се върне при вас още в същия ден. Затова се опитайте да мислите позитивно, да казвате хубави неща и да направите нещо приятно за някого. 

Бъдете внимателни, не се поддавайте на илюзии, измами и страхове. Необходимо е да се въздържате от негативни емоции, добре е да се простят всички обиди, не преживявайте нищо вътре в себе си. 

Не започвайте нищо, освен най-необходимите домакински и ежедневни задачи.  В този ден е добре да избягвате фалшивите връзки и контакти, масовите мероприятия. Не бъдете доверчиви. Съмнителните цифри и факти обезателно проверявайте. Избягвайте пътувания, защото се увеличава вероятността от аварии и непредвидени опасности. Човек трябва да спазва пост и умереност, смирение и покаяние. По-добре е да не предприемате нищо сериозно и даже да не планирате. 

Денят е изпълнен с някаква магия, мистика, могат да се случат необясними неща

Добре е да се извършват различни очистителни процедури, както в битов, така и в духовен смисъл. Хубаво е да опушите в къщи с тамян, да горят свещи, да напръскате със светена вода. Когато си вземате душ, представяйте си как водата отмива цялата тъмна енергия от вас. Добре е навсякъде да е светло. Освен електричеството е добре да има запалени свещи, да се осветява всяка тъмно ъгълче. 

Стремете се към добри постъпки. С подрастващото поколение бъдете внимателни, тъй като сега са много лабилни. Трудно е да ги контролирате. Проблеми могат да възникнат и с по-възрастни хора. Избягвайте влизане в спорове и конфликти. 

Добре е да се откажете от секс. Интимните отношения водят често до спорове, обиди и заболявания по полов път.

Според лунния календар може да се подстригвате, така ”отрязвате” и се освобождавате от негативната енергия.

Слънчев календар – 8 слънчев ден – Един от онези странни дни, когато може всичко да се случи. Бъдете готови за неочаквани неща. Може внезапно да ви се разкрие някаква информация. Проблемите започват да намират своето неочаквано решение.
 

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
7493 0

Свързани новини

Водещи новини