Седмична Таро прогноза от 17 до 23 октомври

  • 17 октомври 2022 13:31

  • 3996
  • 0
Седмична Таро прогноза от 17 до 23 октомври
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Картите от тази седмица говорят за надигане и бълбукане на нашите по-тъмни и по-негативни емоции. Ние определяме преживяванията си и как им позволяваме да ни въздействат. Поемането на контрол над нещата може да промени всичко.

Рицарят на жезлите говори за трудните времена, през които сме преминали и за пречките от нашето минало, които продължават да ни влияят и днес. Преживели сме дълбока болка и загуба и това се отразява на нашето поведение.

Можем да се чувстваме депресирани от броя на борбите, през които сме преминали, и неспособността ни да ги пуснем напълно. Тази карта говори както за нашите лични, така и за колективни болки. Може да сте се срещнали с измамни и корупционни действия. 

Седмичен хороскоп от 17 до 23 октомври

Рицарят на жезлите седи на коня си в пълна броня, облечен в жълта роба, украсена със саламандри (свързани с елемента на огъня) и шлем с огненочервени пера, които се веят зад него. В дясната си ръка той държи пръчка, която покълва, което символизира неговата енергия и ентусиазъм за неговата мисия. Конят му се изправя на задните си крака, готов за действие.

Вие също се изпълнете с енергия, страст, мотивация и ентусиазъм и бъдете готови да канализирате тази енергия чрез вашите вдъхновени действия. Имате ясна визия за това, което искате да създадете и подхранвани от вашата страст и вдъхновение, сега бързо вървите напред, за да превърнете визията си в реалност. Тази карта е вашият знак да го направите!

Втората карта тази седмица е Петица чаши, наричана още Разочарование. Тази карта се появява в моменти на емоционална чувствителност. Виждаме пет празни чаши, представляващи чувство на изтощение. Символизират нашите вътрешни проблеми под повърхността. Нашето разочарование може да дойде в много форми. Разочарование от себе си, другите или самия свят. Може би сте имали големи очаквания и нещата не са се развили така, както сте искали. Може би се чувствате съкрушени от цялото страдание на света.

Петте чаши означава, че сте заседнали в миналото и не можете да го пуснете. Стари рани и горчиви спомени изпълват ума ви, докато мислите за случилото се. Може да се самообвинявате или да вярвате, че сте жертва на обстоятелствата в живота. Тези негативни емоции ви възпират от пълния ви потенциал - освободете ги, за да можете да продължите напред и да създадете положителна промяна.

Картата показва мъж в дълго черно наметало, гледащ три чаши, които са били съборени - символ на неговите разочарования и провали. Зад него има две чаши, представляващи нови възможности и потенциал, но тъй като той е толкова фокусиран върху загубите си (обърнатите чаши), че пропуска възможностите, с които разполага.

​На заден план мост пресича голяма, течаща река и води до безопасността на замък или къща от противоположната страна на брега на реката - само ако можеше да се отдалечи малко по-далеч от преобърнатите купи. Духовното послание на тази карта е:"Потърси мост и премини през него!". 

Портата на Арктур се отваря – звездната порта на душите

​Прошката е жизненоважна с Петте чаши, както за себе си, така и за другите. Ако някой ви е разочаровал, намерете в сърцето си прошка за този човек, като се освободите от разочарованието. И ако сте разочаровани от себе си, знайте, че сте направили най-доброто, което сте могли при тези обстоятелства и сега сте се поучили от грешките си.

Мантра за седмицата: Прегръщам болката и разочарованието като мои учители. Когато си позволя да почувствам емоциите си, преживявам трансформация.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3996 0

Свързани новини

Водещи новини