Седмичен хороскоп от 17 до 23 октомври

  • 17 октомври 2022 09:55

  • 14499
  • 0
Седмичен хороскоп от 17 до 23 октомври
©
Слушай новината Слушай новината

Седмица на намаляваща Луна, фаза на интроспекция, анализ и размисъл. Идва краят на сезона на Везни и влизане на Слънцето в дълбокия, емоционален и интензивен знак на Скорпион. Емоциите може да са малко небалансирани тези дни, тъй като Слънцето и Венера ще направят напрегнати аспекти с Плутон, които могат да изведат наяве неудовлетворение, токсични и манипулативни нагласи и всички сенки на хората. Кризисни ситуации могат да излязат на повърхността.

Астро-аспекти

На 18 октомври Слънце тригон Марс

На 19 октомври Венера тригон Марс

На 19 октомври Слънце квадратура Плутон

На 20 октомври Венера квадратура Плутон

На 22 октомври Слънце съвпад Венера 

На 23 октомври Меркурий тригон Сатурн 

На 23 октомври Сатурн излиза от ретроградност 

На 23 октомври Венера влиза в Скорпион 

На 23 октомври Слънце влиза в Скорпион

Луната през седмицата се движи през знаците –Рак, Лъв, Дева и Везни

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден –19, 22 октомври

Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден –17, 18, 19, 21, 22 октомври

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно. 

17.10. 23:57 - 18.10. 07:46
20.10. 13:38 - 20.10. 19:27
22.10. 21:18 - 23.10. 04:25

Овен – Може да се чувствате малко стресирани в момента. Хората, които са по-взискателни или особено критични, могат да ви накарат да се почувствате зле. Деловият ви подход има важно значение. Давайте най-доброто от себе си, без да очаквате нищо. Правете това, което се очаква от вас и избягвайте да заемате страна във всеки спор. От вас зависи да проявите търпение, докато всичко си дойде на мястото. Проблемите във връзката ви също може да повлияят на начина, по който се чувствате сега. Може да загубите енергия и да се почувствате по-малко мотивирани.

Благоприятни дни – 18, 19, 20

Бъдете внимателни – 17, 23

Телец – В любовните си отношения сте трудно разбираеми за партньора си. Подгответе се за някои разочароващи новини (или моменти) тази седмица. Възможни са някои усложнения от различни ситуации, които ще ви отнемат енергия и време, но не се отказвайте да се опитвате да ги разрешите. Нужно ли е да ви се напомня, че търпението е добродетел. Може не винаги да сте напълно съгласни с нещата, но все пак сте склонни да продължите напред, защото обичате действието и предпочитате винаги да правите нещо. Ще бъдете предразположени към леки инфекции.

Благоприятни дни – 17, 21, 22

Бъдете внимателни – 18, 19, 20

Близнаци – Ако можете да се отпуснете, може да откриете, че вселената има други планове за вас. Понякога някоя настинка или навехнат глезен може да е сигнал за събуждане, за да намалите темпото и да си починете. Вършете нещата по-бавно, не оказвайте натиск, защото нищо не зависи от вас, а от куп фактори, които влияят на процеса. Ако решите да пътувате някъде, това ще ви се отрази доста освежаващо и ще повдигне малко градуса на настроението ви. Няма да е излишно да се посветите малко повече на партньора си, защото има добра енергия и се откриват добри възможности. 

Благоприятни дни – 18, 19, 20

Бъдете внимателни – 21, 22

Рак – Може да се изненадате от някои допълнителни отговорности, но ще се справите с тях с огромна доза ангажираност. Ако бъдете нащрек, ще имате късмета да уловите неочакван момент, който ще ви помогне да подобрите финансовото си състояние. За вас любовта е батерия, която ви презарежда във всички аспекти на живота. Обърнете внимание на семейството си, дори и да сте малко уморени в момента. Посетете любими хора или им се обадете. През тази седмица е възможен спад на имунитета и възможност за настинка. Дихателните пътища са уязвими.

Благоприятни дни – 21, 22

Бъдете внимателни – 17, 23

Лъв – Тази седмица можете да се отдадете на повече лукс. Още в началото на седмицата трябва да се поглезите и да си купите нещо за удоволствие. Трябва да внимавате във вторник и сряда. Някой ще се опита да ви убеждава в неща, които могат да ви навредят. Трябва да внимавате с прекомерния стрес, който също може да повлияе негативно на вашето здраве. Не забравяйте да покажете любовта си към партньора си, в противен случай може да започне да ревнува. Необвързаните представители на знака ще се радват на вълнуващ, но кратък флирт.

Благоприятни дни – 23

Бъдете внимателни – 18, 19

Дева – Вашият творчески ум, който е наистина силен, може да ви помогне да спечелите малко допълнителни доходи и да подобрите личното си финансово състояние. Сега ще сте по-податливи на стрес и затова трябва да почивате повече. Стресовите ситуации могат да навредят на вашето физическо и психическо здраве. Нещата вървят по-бавно, отколкото би трябвало. Превишаването на крайните срокове със сигурност е възможно и трябва да приемете това и да се опитате да бъдете възможно най-гъвкави.

Благоприятни дни – 17

Бъдете внимателни – 21, 22

Везни – Тази седмица ще почувствате нужда да сте повече сами и да се насладите на малко свобода. Самотата не е лошо нещо, но трябва да можете да я използвате добре. През втората половина на седмицата ще трябва да се справите с по-голям брой задължения, документи и срещи. Всичко, което започнете, ще бъде реализирано и ще посрещнете уикенда изпълнени с удовлетворение от постигнатото. Внимавайте с преяждането, особено вечер. Трябва да облекчите стреса с нещо друго, освен с много сладкиши или храна.

Благоприятни дни – 18, 19, 20

Бъдете внимателни – 17, 23

Скорпион – Емоциите ще бъдат по-силни и ще възприемате не само това, което ви прави щастливи. Ще осъзнаете и какви неща трябва да премахнете от живота си, за да не ви пречат да вървите към щастието. Може да имате усещането, че сякаш сте на кръстопът и не знаете кой път би бил правилният за вас. Втората половина на седмицата преминава в друга посока, към която ще се адаптирате по-лесно. Във финансов план не се случва нищо необичайно, но не пилейте пари за ненужни неща. Вълнуващо приключение очаква необвързаните.

Благоприятни дни – 17, 21, 22

Бъдете внимателни – 18, 19, 20

Стрелец – Тази седмица е идеалното време да опознаете собствените си чувства и емоции. Положителната нагласа ще ви помогне да преодолеете проблемите си или да предотвратите депресията. Вижте красотата на света и се насладете дори на най-малките положителни неща, които ви се случват. Венера ще добави в живота ви чувство на копнеж по споделени преживявания с любим човек. Запазете ритъма, в който сте били, няма нужда да увеличавате темпото, защото в противен случай цялата нервност ще рефлектира върху физическото ви здраве.

Благоприятни дни – 18, 19, 20

Бъдете внимателни – 21, 22

Козирог – През следващия период ще имате по-голям апетит към нездравословна храна. Това ще върви ръка за ръка със стомашни проблеми и храносмилателни затруднения. Тази седмица може да донесе съживяване и приятен свеж полъх на отношенията ви. Неочаквано събитие може внезапно да ви извади от равновесие, но бързо ще се вземете в ръце. Много е важно да позиционирате по позитивен начин енергията си и в противоречиви ситуации, старайте се да запазите спокойствието си, колкото е възможно повече. Време да направите крачка към подобряване на начина си на живот.

Благоприятни дни – 21, 22

Бъдете внимателни – 17, 23

Водолей – Първата половина на седмицата ще имате много дейности за вършене, но да не са прекалено натоварващи. Марс носи благодат и радост в живота ви в ежедневните дейности, които вече няма да са ви в тежест. Някой ще се нуждае от вашето внимание и може би дори грижа. Въпреки това, не жертвайте цялото си свободно време за другите. Понякога е достатъчно да насочите другия към постигане на собствената му цел или решаване на проблема. Свободните представители на знака ще се радвате на положителната и насърчителна енергия, която друг човек събужда във вас.

Благоприятни дни – 23

Бъдете внимателни – 18, 19

Риби – Планетата Марс ще повлияе на емоциите и желанията ви през тази седмица. Тези дни ще усетите прилив на енергия и борбеност. През този период може да се съсредоточите върху важните неща, които липсват в живота ви. Все пак се има предвид по-нематериални неща. Ако сте необвързани, отстоявайте принципите си, но не поставяйте летвата твърде високо. Хубавата седмица ще достигне своя връх през уикенда, когато ще сте в добро настроение и ще развиете апетит за добра компания, забавление и почивка. Не пропускайте възможността да си прекарате добре.

Благоприятни дни – 17

Бъдете внимателни – 21, 22

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
14499 0

Свързани новини

Водещи новини