Какво да очакваме от квадратурата на Марс с Нептун

  • 12 октомври 2022 07:05

  • 4451
  • 0
Какво да очакваме от квадратурата на Марс с Нептун
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

На 12 октомври Марс (планетата на действието) влиза в квадратура с Нептун (планетата на илюзиите). Какво можем да очакваме от тяхното нехармонично взаимодействие. 

При квадратурата на Марс и Нептун силно ни привлича всичко мистериозно. 

Ден на емоционална нестабилност

По време на транзита Марс в квадратура с Нептун могат да се проявят необичайни навици и емоционалните нужди изглежда се появяват там, където най-малко се очаква. Мнозина ще имат склонност да предизвикват всякакви драми в живота си. 

 Избягвайте всякакви слухове и не вярвайте на всичко, което виждате и чувате. 

Взаимодействието Марс-Нептун също така означава "измамни действия". Възможни проявления - интриги, неприятни дела, криминални инциденти. Разкриват се тайни, неприятни факти, неприятна информация. На много места ще възникват борба, спорове и съревнование за принципи, идеи. 

Може да се замъгли вашето състрадание, интуиция или възприятие до степен, в която лесно можете да станете жертва на измамни схеми или просто да бъдете измамени. Нептун е най-коварната от всички планети и способността ви да използвате положително неговите принципи или да станете жертва на тях, зависи от вашето ниво на самосъзнание. Марс нарушава обичайния ритъм на природата, насърчава действието и често прави човек нетърпелив и темпераментен. 

Не се учудвайте, ако ви налегнат негативни и тревожни мисли, ако имате песимистични идеи или настроение или се надигнат неоснователни страхове. Избягвайте прекомерната употреба на наркотици и стойте далеч от пороци като алкохол и тютюнопушене.

Време, когато повечето от нас се сблъскват със съмнения, обезсърчение, чувство за безполезност. Освен това е възможно други хора да се опитват да ни убедят, че грешим и да ни дават съвети, които ни деморализират още повече. Разбира се, възможно е наистина да правим грешка в нещо и в този случай трябва да се опитаме да я поправим. Но нека оценяваме добре работата си според нашите гледни точки, а не според чуждите, и сами да преценяваме дали сме прави или не. 

Физическата ни енергия в този период е много ниска, до такава степен, че сутринта да ни е трудно да станем от леглото и да не искаме да правим нищо, но от друга страна не можем да се отпуснем и да си починем. Нека не се стремим да правим неща, които изискват повече енергия, която не притежаваме, да избягваме физическо натоварване. Нашият организъм в този момент е предразположен към инфекции, настинки и треска, алергии. Мнозина хора ще изпитат остра нервна възбуда. Трябва да съхраним енергията си. Влиянието от аспекта ще се усеща още 2-3 дена. По-силно ще се отрази на Близнаци, Дева, Риби.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4451 0

Свързани новини

Водещи новини