Успешни ще бъдат започнатите начинания

  • 05 октомври 2022 06:02

  • 4258
  • 0
Успешни ще бъдат започнатите начинания
© Pixabay

Луната е в знак Водолей до 15:48ч на 6 октомври

Луната във Водолей може да ни донесе различни изненади. Нараства интереса към всичко ново, необичайно. Подходящо време за съзидание. Засилва се стремежа към свобода и независимост. Нараства интереса към всичко ново, необичайно. Хората сега са по-чувствителни и нервни. Могат да се проявят бунтарски настроения и да протестират срещу това, което им е противно. Не се препоръчва сега да се товарите с отговорности и задачи. Благоприятно време за общуване с хора, които споделят вашите интереси. Има вероятност от аварии на електрозахранването, домакинските уреди, комуникационни връзки.

Уязвими са сухожилията, вените, глезените. Да не се натоварват ставите и очите. Чувствителна е нервната система. Избягвайте да вървите пеша на дълги разстояния, не стойте дълго време прави.

Лунен календар: продължава 10 лунен ден до 17:15ч

Добър ден за съвместни дела с добре познати хора. Успешни ще бъдат повечето начинания. Излишната енергия я отправяйте в нужното русло за добри и съзидателни дела. Може да претворявате в живота всичко, което сте намислили, отлагали, само не претоварвайте своя организъм, защото е опасно. Засилва се интуицията и може на подсъзнателно равнище да търсите отговори на въпроси, които ви интересуват.

Един от най-успешните дни за всички бизнесмени, за служителите от различни професии, научни сътрудници, творчески личности и кариеристи. Амбициозните и самоуверените хора няма как да не постигнат успех. Подходящо е да търсите нови партньори. Благоприятно  за нови запознанства. Не се препоръчва да прекъсвате отношения в този период, особено делови.

Денят е неразривно свързан със семейните връзки и кръвното родство.  Всичко, което е свързано със семейството сега е удачно. Не се препоръчва уединението. Добре е да бъдете с близките си хора. Подходящо време за прояви на любов, за развитие на партньорските отношения, за укрепване на връзките и контакти. Хубаво е да посветите време на родители, близки, децата, семейството. Семейните кавги и конфликти сега са много опасни и трябва да се избягват, в противен случай ще продължат много дълго. Подходящо време за секс, но без да експериментирате, само в класически вариант. Най-доброто време за зачатие.

Не трябва да се гладува. Полезно е да се пият повече течности. Уязвими части на тялото – областта на гръдната кост и под ребрата. Ако е възникнала болка в тези части на тялото, това указва, че имате ваши вътрешни проблеми. Всяко заболяване възникнало в този лунен период е опасно и трябва да се вземат незабавно мерки.

Десетият лунен ден е времето на активност на мъжката енергия, затова се смята, че е и денят на основателя на рода. Поради тази причина е хубаво да се отиде в църквата и да се запали свещ  на починалите роднини и родители. Препоръчва се медитация над собствената карма и кармата на рода.

Следва 11 лунен ден от 17:15ч на 5 октомври до 17:46ч на 6 октомври

Енергията на този лунен ден е много силна. С тази енергия е необходимо да сте много внимателни и предпазливи. Тя трябва да се използва само за съзидателни дейности.

Слънчев календар – 19 слънчев ден - Денят е свързан с Предците ни. Хубаво е да им се отдаде почит и да се помолим за техните души. Желателно е да посветите този ден на близките си и да прекарате деня в семеен кръг. Старайте се да изпълнявате молбите им и бъдете внимателни към техните нужди. Подходящо е за укрепване на отношенията, за възстановяване на семейни традиции. Бъдете бдителни и следете думите, които изричате.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4258 0

Водещи новини