Всичко, което ви се случва днес, трябва да се приеме като божествен урок, който обезателно е нужно да се научи

  • 02 октомври 2022 06:03

  • 9383
  • 0
Всичко, което ви се случва днес, трябва да се приеме като божествен урок, който обезателно е нужно да се научи
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Луната е в знак Стрелец и се движи на празен ход до 10:39ч, след което преминава в знак Козирог, където ще остане до 13:22ч на 4 октомври

В тези дни всичко е подчинено на дълга и отговорността. Ключовите думи са умереност, точност, организация, ред и акуратност. Мислите са устремени към практическата страна на нещата. Дела изискващи творчески подход, трябва да се отложат за друго време. Всяка работа трябва сериозно да се обмисля. Уязвими са костната система, гръбначния стълб и коленете. Претоварването и тежката работа са нежелателни.

Лунен календар: продължава 7лунен ден до 14:47ч 

Подходящо е по възможност да се прекара времето на спокойствие, у дома, в размисъл. Старите проблеми се нуждаят от нови решения, но те едва ли ще бъдат намерени сега. Може да ви провокират, но вие внимавайте и не произнасяйте лоши и неприлични  думи. 

Време на сериозни провокации. Може да предприемате само това, което може да бъде завършено. Трябва да се планира и ефективно да се разпределят действията. Иска се самоконтрол и организация. Днес не трябва много да се говори. Колкото по-малко, толкова по-добре. Не бива да се псува, да се злослови, да се лъже, да се говорят неприлични неща. Всичко това бива наказуемо.

Следва 8 лунен ден от 14:47ч на 2 октомври до 15:48ч на 3 октомври

Огнената стихия владее периода. Огънят не само е символ на деня, но носи и оздравителен ефект. Сега започва да се обновява всяка клетка на организма. Не се препоръчва активност. Стремете се само към доброто. Всички замислени по-рано начинания придобиват абсолютно нова форма. 

Характерни за този лунен ден са емоционалната нестабилност, както и безпричинна промяна в настроението. Това състояние се дължи на факта, че става преструктуриране на човека - старите ментални модели се заместват с нови или се трансформират в по-съвършени.

Нежелателно е да сте гневни и нервни в осмия лунен ден. Старайте се да не повишавате глас, да не се сърдите, да не обиждате. Не допускайте у вас да се появят негативни емоции. Необходимо е да запазите спокойствие и да приемате всичко с известна доза ирония. Не се съпротивлявайте на промените, защото може да възникнат твърде сериозни усложнения както в психически, така и във физически план. Всичко, което дойде до вас трябва да се приема като божествен урок, който обезателно е нужно да се научи. Желателно е да преосмислите своя живот и да пробвате да започнете нещо от начало.

Там където има много хора може да възникне емоционално напрежение.  Пълното уединение също не се приветства. Добре е да се прекара денят в тесен кръг от близки, приятели, хора със сходни разбирания. Тук едва ли ще срещнете провокации. Време за обновление, за очистване - душата, тялото и дома. Освободете се от ненужни и стари вещи. Заболявания започнали в този ден може да се окажат много опасни. Интимните отношения е добре да се избягват.  

Слънчев календар – 16 слънчев ден - Ден на хармония, баланс и ред. Всичко трябва да е чисто, приведено в абсолютен ред. Добре е да се направи основно почистване, да подредите целия си гардероб. Следете за думите си и изобщо е добре по-малко да се говори, да се избягват празните разговори. Не трябва да се изричат лъжи, да се нарушават клетва или договор.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
9383 0

Свързани новини

Водещи новини