Като цяло е по-добре да говорите по-малко

  • 01 октомври 2022 06:01

  • 4150
  • 0
Като цяло е по-добре да говорите по-малко
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Луната е в знак Стрелец до 10:39ч на 2 октомври

Това е най-доброто време за учене и усвояване на нова информация. Луната в този знак носи емоционална стабилност, стремеж към премереност и ред, хората стават по-изпълнителни към препоръки и съблюдават режими, иска им се да дават съвети и да помагат на другите. Пробуждат се такива качества като щедрост, великодушие, решителност.

Възможно е да възникне неудържимо желание да нарушите диетите и да си похапнете от душа каквото ви се прииска. Да се избягва мазна и тежка храна.

Уязвима е кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави. Нежелателно е да се върви на дълги разстояния.

Лунен календар: продължава 6 лунен ден до 13:38ч

Интуицията е доста силна. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци и съвпадения.

6 лунен ден е подходящ период за ново начало и проекти. Този, който е чакал точния момент за "пробив", получава на този ден всички възможности да изпълни плановете си. Това е подходящ момент за справяне със сложни работни проблеми. Нещата трябва да стават плавно, без бързане. Нужно е да се подхожда съзнателно към всичко. Навреме трябва да се прекрати недоволството и отрицателните емоции. Ден за опрощение, любов и благодат. Мечтайте, дерзайте, старайте се да бъдете по-добри от останалите и късмета ще ви се усмихне!

Следва 7 лунен ден от 13:38ч на 1 октомври до 14:47ч на 2 октомври

Подходящо е по възможност да се прекара времето на спокойствие, у дома, в размисъл. Старите проблеми се нуждаят от решения, но те едва ли ще бъдат намерени сега. Може да ви провокират, но вие внимавайте и не произнасяйте лоши и неприлични  думи.

Като цяло е по-добре да говорите по-малко. Силата на думите през този лунен ден нараства много и има особено голямо значение. Цялата природа сега е много отзивчива към всяка казана дума, дори случайно произнесена и може да бъде реализирано. Това, което силно пожелаете на някой или на себе си – хубаво или лошо - може да се сбъдне. Не бива да се изричат проклятия по адрес на някой човек. Сега те са действащи и бързо се сбъдват. Неудачните фрази носещи негативен заряд могат да се обърнат срещу вас и да донесат не малко неприятности, дори вече да сте забравили. Днес става енергийно преструктуриране на тялото. Не трябва да се казват лъжи, да се проявява лукавство.

Символ на деня е дървото на познанието, избор между доброто и злото

Не трябва да ставате съпричастни към разрушението – да късате, чупите, режете. Не трябва да се яде пилешко месо, яйца или продукти приготвени с тях. Може да се проведе гладуване.

Възникнали заболявания в този ден лесно се излекуват. Тялото не трябва да се преохлажда, тъй като е голяма вероятността да се прихване простуда. Уязвими са белите дробове, гърлото, гласовите връзки. Многословието и ругатните сега водят към заболяване на гърлото, кашлица, охрипкавяване на гласа. Добре е да почиствате тялото, особено белите дробове и гърлото. Подходящи са разни инхалации, отхрачващи отвари, парна баня. Неблагоприятен ден за лечение на зъби.

Сексът по възможност трябва да бъде бавен, с продължителна любовна прелюдия, с много нежни думи, комплименти, любовни игри. Добре е да използвате музика, тъй като засилва очароващото въздействие. В отношенията си е позволено да говорите само за любов. В никакъв случай не допускайте да се стигне до конфликт и да изричате гневни думи.

Подстригването е благоприятно. Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго-информационното поле в по-широк диапазон. Това засилва интуицията, води до неочаквани прозрения. Ще можете без да прибягвате до логиката да вземате правилни решения.

Добре е да се молите - молитвата ви ще бъде чута бързо.

Слънчев календар – 15 слънчев ден - Много мирен, спокоен и светъл ден. Атмосферата му е проникната от хармония и любов. Всичко днес трябва да носи радост. Важно е да се настроите на вълните на доброжелателността, учтивостта и благодарността. Проявата на тези качества са важни сега повече от всякога.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4150 0

Водещи новини