Нещата трябва да стават плавно, без бързане

  • 30 септември 2022 06:25

  • 3363
  • 0
Нещата трябва да стават плавно, без бързане
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Луната е в знак Стрелец от 07:05ч на 30 септември до 10:39ч на 2 октомври

Това е най-доброто време за учене и усвояване на нова информация. Луната в този знак носи емоционална стабилност, стремеж към премереност и ред, хората стават по-изпълнителни към препоръки и съблюдават режими, иска им се да дават съвети и да помагат на другите. Пробуждат се такива качества като щедрост, великодушие, решителност.

Възможно е да възникне неудържимо желание да нарушите диетите и да си похапнете от душа каквото ви се прииска. Да се избягва мазна и тежка храна. Уязвима е кръвоносната система, черният дроб, а също сухожилията, ставните връзки, тазобедрените стави. Нежелателно е да се върви на дълги разстояния.

Лунен календар: 5 лунен ден до 12:23ч на 30 септември

Добре е да се прекара денят в спокойна доброжелателна атмосфера. Дори да ви е тежко, не пренасяйте товара си върху другите. Приемете спокойно всичко, което ви се случва и с времето ще видите, че е било за добро.

Направените в този ден изводи са правилни. Делата, започнати с благи намерения е необходимо да се доведат до край или да не се започват. Добре е да се връщат старите дългове във всякакъв аспект. Така може да се избегнат неприятности.

Следва 6 лунен ден от 12:23ч на 30 септември до 13:38ч на 1 октомври

6 лунен ден е първият от “благословените дни”. В този ден към земята идва мощен енергиен поток. Символ на този лунен ден е жеравът, който олицетворява връзката с боговете и възможността да се влезе в по-висшите състояния на съзнанието. Ден на интуитивното знание. Наблюдавайте и търсете около себе си знаци и съвпадения. Всичко, което се случва в шестия лунен ден, е обхванато от аура на спокойствие и равновесие.

6 лунен ден е подходящ период за ново начало и проекти. Този, който е чакал точния момент за "пробив", получава на този ден всички възможности да изпълни плановете си.

Това е подходящ момент за справяне със сложни работни проблеми. Трябва да започнете с малки неща и постепенно да преминете към мащабни задачи. Шестият ден от лунния календар е благоприятен период за намиране на нови партньори, инвеститори, смяна на работни места, стартиране на собствен бизнес. Той е идеален за разговори с началници. Мечтайте, дерзайте, старайте се да бъдете по-добри от останалите и късмета ще ви се усмихне!

Нещата трябва да стават плавно, без бързане. Нужно е да се подхожда съзнателно към всичко.

Денят трябва да се прекара в спокойна доброжелателна атмосфера

Навреме трябва да се прекрати недоволството и отрицателните емоции. Ден за опрощение, любов и благодат. Това е период на стабилност. Всички ситуации са неутрални, те не засягат цялостната картина на живота. Специален ден за адаптиране, за преосмисляне, за оценка на последните събития. Добре е за отпускане, медитация, релаксация, йога.

Специално се препоръчва пранаяма.

Благоприятно въздействие оказват духовните практики. Добре е да се посвети на самоусъвършенстване. На този ден е добре да се правят нови запознанства, да се възобновяват отношенията със стари приятели, да се организират партита и срещи.

Сексуалните отношения трябва да бъдат спокойни и нежни. Време за класическия секс с традиционни пози. Въздържайте се от пози, които изискват по-активни действия. Бъдете мили нежни, ласкави, да има повече целувки и прегръдки.

Подстригването в 6 лунен ден способства подобряване на здравето. Ще откриете нови финансови източници в скоро време или нови способи за доходи.

Слънчев календар – 14 слънчев ден - Добре е да се правят материални планове сега, да се погрижите за земните блага. Денят е посветен на всички страдащи души. Проявявайте повече любов, доброта и внимание към околния свят, към всичко живо – хора, растения, животни. Обезателно помагайте на нуждаещите се от помощ. Особено се препоръчва да се грижите и да нахраните животните, включително бездомните.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3363 0

Свързани новини

Водещи новини