Подстригването в този ден води до благодатно обновление на енергийния потенциал

  • 27 септември 2022 07:04

  • 3330
  • 0
Подстригването в този ден води до благодатно обновление на енергийния потенциал
© Pixabay

Луната е в знак Везни до 02:16ч на 28 септември

Дните на Везните са дни на хармония. Повишава се възприемчивостта към всичко прекрасно, нараства чувствителността към всички прояви на грубост и дисхармония. Неподходящо време за бизнес. Благоприятно е за нови запознанства, за посрещане на гости, за културни мероприятия. Време за укрепване на общуването с близките, любовните връзки. Добър период за примирие, за възстановяване на разстроени отношения. Хората стават по-миролюбиви, подсъзнателно избягват споровете и конфликтите, но са склонни към нерешителност, изпълват се с колебания и съмнения.

Новолуние във Везни – поява на нови пътища

Най-уязвими в момента са бъбреците, ендокринната система, най-вече подстомашната жлеза. Хора с диабет и проблеми с панкреаса трябва да особено внимателни.

След 19:22ч Луната излиза на празен ход до 02:16ч на 28 септември.

Лунен календар: 3 лунен ден от 08:43ч на 27 септември до 09:54ч на 28 септември

Лунния сърп вече започва да се вижда. Символ на деня е леопард, който се готви за скок. Пасивността в този ден е опасна. Тези, които са с пасивен характер стават в този ден уязвими и могат да претърпят поражение или да бъдат наранени - както физически, така и психически. На този ден агресията се носи във въздуха и човек може да бъде подложен на астрална атака. Разрушенията могат да се появят в астралното тяло. Настройте се на самозащита, ако не искате да сте сред жертвите.

Вътрешната енергия на тялото сега е особено силна, имате достатъчно сили за самозащита и за всички дела. Неизползваната енергия може да подрине здравето. Колкото повече енергия отдава човек, толкова по-бодър ще се чувства. Не хабете енергията си за безкрайни и безполезни разсъждения. Така денят ще пропадне напразно в пряк и преносен смисъл.

Добра е всяка работа, която е за благото на семейството. Обмисляйте своите постъпки, не бързайте да давате обещания и не вземайте важни решения. Обръщайте внимание на появата на всички добри възможности. 

Това е денят на астралната борба, когато е време да почистите астрала си, за да се освободите от негативните емоции. Благоприятно е да се работи с енергийното поле. Добре е да се правят интензивни физически упражнения. Движете плещите, правете упражнения за подвижност на ставите. Ако ставите ви не са наред, значи имате застой на астрална енергия. Астралното поле представлява не само нашият енергиен скелет, но и емоциите, затова е нужно да се освободим от тези, които са негативни. 

Уязвима е храносмилателната система, коремната кухина, кожата. Възможни са стомашни колики, стомашни болки. Започналите заболявания в този ден са опасни, протичат остро и изискват незабавни мерки. 

Подстрижка – Подстригването в този ден обещава благодатно обновление на енергийният потенциал. Стимулира се активността на космите-антени. Ако вие отрежете краищата на вашите коси, те ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстригването се обезпечава притокът на пари и положителни емоции.

Покупки – Да се правят покупки в 3-ти лунен ден е крайно нежелателно. Но ако все пак решите да купувате нещо, то проверете многократно качеството на придобития продукт, за да няма после проблеми.

Слънчев календар – 11 слънчев ден - В този ден се препоръчва всичко да се прави с лекота, бързо, да се приведе дома в ред. Занимавайте се с много дела, но не зацикляйте само върху едно нещо. Не се бойте от проблемите и смело ги решавайте. Щастието съпътства авантюристите, хората, които знаят как да уловят момента. Добър ден за художниците и творците.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3330 0

Свързани новини

Водещи новини