Новолуние във Везни – поява на нови пътища

  • 26 септември 2022 11:52

  • 3253
  • 0
Новолуние във Везни – поява на нови пътища
© pixabay

Новолунието на Везни ни дава възможност да усетим красотата на света около нас. Вкусът става по-изтънчен, естетическото възприятие по-фино, много неща се появяват в различна светлина. Хората преживяват обновление. Новолунието в знака Везни насърчава творчеството, културното общуване. Можете да посещавате социални събития, да правите презентации, да осъществявате интересни запознанства. Всеки бизнес/дейност, свързани с култура и изкуство, ще бъдат печеливши и успешни. Време е да направите пространството около вас красиво.

Везните символизират баланс и справедливост, а също така оказват влияние върху партньорските отношения. Септемврийското новолуние идва в живота ни с повишена енергия и ни призовава да разгледаме собствения си живот през филтъра на баланса, истината и благополучието. Колкото по-балансирани сме в себе си, толкова по-голяма отговорност поемаме, за да посрещнем нуждите си емоционално, физически, умствено и енергийно. 

Новолунието във Везни осветява като огромен прожектор човешките ни взаимоотношения и областите от живота ни, където няма баланс, където енергията ни изтича. Необходимо е да освободим душите си и да изпитаме собствената си сила и светлина. Това Новолуние изисква търпение и ви дава време да обмислите всичко внимателно. 

Най-важното послание на Новолунието във Везни е да сложи ред между Аза и факторите около Аза – да балансира лъжите, да извади истината на повърхността, както отвътре, така и отвън. Балансирането на нашето его – като слуга на върховната воля – е текущата задача: да го върнем обратно там, където е прекомерно, и да го укрепим там, където сме изгубили посоката. Склонни сме да забравяме, че имаме връзка не само с другите или явления извън нас, но и със самите себе си - тази връзка трябва да се подхранва точно както другите ни връзки. Във Везни се учим да измерваме себе си по отношение на другите и да обичаме себе си.

Не се изненадвайте, ако почувствате объркване, напрежение във въздуха, ако внезапно ви се прииска да се борите да отстоявате себе си. Просто си позволете най-накрая отново да бъдете себе си, да правите нещата за себе си и да очертаете своите здрави граници!

Каквото и да изплува на повърхността сега, не вземайте прибързани решения. Дайте малко време на бурята да отмине. Съсредоточете се вътре в себе си, свържете се с душата си, чуйте собствената си истина, собствения си вътрешен глас  и не го заглушавайте.

Това Новолуние ни носи дара на лечебната трансформация. Времето е идеално за духовна и енергийна работа, медитация и свързване с ангелите. Подкрепата на архангел Йеремиил може да бъде голяма помощ в това. Можете да го призовете така:

„Архангел Йеремиел, моля те, дай ми напътствие относно моето бъдеще в съня ми или по друг разбираем начин за мен. Помогни ми да събудя способността си да виждам ясно и да получавам насоките, от които се нуждая, за да мога да следвам пътя, който носи най-много светлина и любов в живота ми. Благодаря, че ми помагаш ясно да запомня и разбера твоето послание.“

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3253 0

Свързани новини

Водещи новини