Сега най-важното е да попаднете в потока на естествените лунни ритми

  • 26 септември 2022 06:01

  • 5785
  • 0
Сега най-важното е да попаднете в потока на естествените лунни ритми
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Луната е в знак Везни до 02:16ч на 28 септември

Дни на хармония и здраве. Повишава се възприемчивостта към всичко прекрасно, нараства чувствителността към всички прояви на грубост и дисхармония. Неподходящо време за бизнес. Благоприятно е за нови запознанства, за посрещане на гости, за културни мероприятия. Време за укрепване на общуването с близките, любовните връзки. Добър период за примирие, за възстановяване на разстроени отношения. Хората стават по-миролюбиви, подсъзнателно избягват споровете и конфликтите, но са склонни към нерешителност, изпълват се с колебания и съмнения.

Най-уязвими в момента са бъбреците, ендокринната система, най-вече подстомашната жлеза. Хора с диабет и проблеми с панкреаса трябва да особено внимателни.

Лунен календар: Новолуние (1 лунен ден) в знак Везни в 00:55ч до 07:34ч на 26 септември

2 лунен ден от 07:34ч на 26 септември до 08:43ч на 27 септември

Символ на този лунен ден е рогът на изобилието. Всичко, което се появи сега в живота, трябва с благодарност да се приеме, тъй като съдбата изпраща най-важното за вас през този лунен месец. Всичко, което ще получите, обезателно ще го приложите в близко бъдеще, дори да не виждате никаква връзка в този момент. 

Сега най-важното е да попаднете в “струята”. Ако попаднете в потока на естествените лунни ритми, то замисленото от вас дело ще се осъществи от само себе си. Само от време на време ще се нуждае от вашите корекции. Много зависи от вашата първа стъпка. Избягвайте всякакви съмнения. Каквото и да намислите или предприемете, не започвайте да се питате: ”Правилно ли постъпих или не? Така ли трябваше да стане или не?” Ако така започнете да се терзаете, запомнете, че нищо няма да стане. 

Възможно е да възникнат проблеми с документи. При решаването на важни въпроси се придържайте към традиционните решения и проверените методи. Не се допускат негативни емоции. Трябва да бъдете добри и щедри. Вслушвайте се в своята интуиция. Да се избягват конфликтите, тъй като отнемат много енергия, необходима за други неща. Ако те започнат сега, ще продължат през целия месец. Ако днес чувствате неприязън към някого, това е предупреждение, че трябва да се освободите от този човек. 

Добре е днес да се прояви щедрост, да се раздаде нещо, да се подари, но ако е от сърце и без всякакво съжаление. Скоро Вселената ще ви дари с повече под една или друга форма. 

Цялостното настроение влияе върху здравето. Денят се счита за оптимален за извършване на уелнес процедури, упражнения, йога. На този ден се събужда добър апетит. Вашето тяло е в състояние да избере правилната храна за него. Можете да ядете каквото искате. Основното нещо е да не прекалявате. Добър за започване на диета, но гладуването е най-доброто решение. Днес не се препоръчва да се консумират много течности.

Втори лунен ден е празник за секса, затова той трябва да бъде забавен, оригинален. Най-доброто време за изпробване нови сексуални техники, позиции, любовни игри.

Подстрижката подобрява здравето и състоянието на всички органи на чувствата – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това подобрява работата на отделителната и храносмилателната системи. След това косите ви може да започнат да се навиват.

Слънчев календар – 10 слънчев ден - Контактите да се сведат до минимум. Подходящо време за уединение. Препоръчва се да сте по-близо до природата, до водни източници, повече време да почивате. Каквото може да се отложи го отложете. Това е най-добрият ден за почивка. Натрупвайте сили в спокойно релаксиращо състояние. Добре е хубаво да се наспите.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5785 0

Свързани новини

Водещи новини