Светлосините нюанси днес привличат късмет

  • 22 септември 2022 06:00

  • 4049
  • 0
Светлосините нюанси днес привличат късмет
© Pixabay

Луната е в знак Лъв до 10:55ч на 23 септември

Енергийният потенциал в това време е висок. Нараства увереността в собствените сили. Повечето дела ще ви се удават с лекота. Подходящо за празненства и веселие, приятелски срещи, флиртове, затова не се лишавайте от радостните мигновения на живота. Сега е най-голям шанса да направите добро впечатление при запознанство. Подходящо време да изкажете похвала, да направите комплимент на хората, които заслужават, както и за благотворителни дела.

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърба. Понякога гърбът боли повече и сърцето може да "се размърда" малко. Може да се обади радикулита. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Не трябва да се прахосват физическите сили напразно, тъй като това ще изисква много по-голям разход на енергия от обикновено. Да не се използват солариум и сауна през днешния ден.

Луната преминава на празен ход от 14:08ч до 10:55ч на 23 септември. Нищо важно не предприемайте.

Лунен календар: 26 лунен ден от 03:09ч на 22 септември до 04:15ч на 23 септември

Символ на деня е жабата, блатото. В мистична интерпретация Жабата служи като източник на мъдрост (като змията), но не всичко е толкова просто. Да разчитаме, че двадесет и шести лунен ден ще премине лесно и ще донесе лесни ползи, в никакъв случай не бива. Пасивен период. Светлосините нюанси привличат късмет.

Тежък период, когато трябва да съберете своите физически и духовни сили, да не се поддавате на никакви провокации и съблазни. Отнасяйте се към всичко случващо се с известна доза ирония и не губете чувството си за хумор. Постарайте се да мислите само положително. Създадените през този ден мисли могат съществено да повлияят на вашето бъдеще.

Седмичен хороскоп от 19 до 25 септември

За деня е характерна емоционална нестабилност, честа смяна в настроенията, което води до спорове, разправии и скандали. Това е един от опасните и критични дни на лунния календар, през който хората са предразположени повече към конфликти и агресия. Особено внимателни да бъдат шофьорите. Възможни аварии, стълкновения по пътищата и други неприятности чакат тези, които не са предпазливи.

Има опасност да изразходвате енергията си напразно. Затова се препоръчва да се въздържате от активни действия, да почивате повече и да не хабите напразно силите си. Днес не си струва да предприемате и да започвате нищо, тъй като всичко ще донесе само загуби и вреда. Необходимо е да се откажете от ненужните връзки и контакти, да избирате внимателно с кого да общувате. Не се препоръчва физическото натоварване.

Подстригване не планирайте. Това може да доведе до сриване на вътрешната енергия и до депресии.

Слънчев календар – 6 слънчев ден - Денят е посветен на любовта. Добре е да успеете да намерите пътя към сърцето на друг човек. Подпомагайте другите хора, старайте се да направите нещо приятно за тях, правете им комплименти. Ден, в който можете да си върнете изгубеното и да се разплетат кармични проблеми. Ако си поговорите с дете в този ден, зарадвате го с нещо, целия месец ще срещате щастието.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4049 0

Водещи новини