Опозицията на Меркурий с Юпитер

  • 18 септември 2022 19:51

  • 3232
  • 2
Опозицията на Меркурий с Юпитер
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

На 19 септември Меркурий се противопоставя на Юпитер. Опозицията на Меркурий с Юпитер е аспектът, в който може да се чувствате зле. Често може да ви се струва, че в нищо не ви върви. Мислите, че щастието и успехът се изплъзват от ръцете ви, но това е само преминаваща за кратко ситуация. Меркурий е бърза планета и бързо ще напусне опасните води.

Този аспект отваря ума за голямо разнообразие от идеи и концепции. Учите се главно чрез взаимодействие с други хора и от личен опит.

Лесно се предизвикват спорове, особено когато е необходимо да защитите своята гледна точка.

Важно е да отделите допълнително време, за да проучите подробностите, преди да вземете големи решения. Може да има склонност към погрешна преценка на ситуации и хора.

Съществува тенденция да се пренебрегват детайлите или да се вярва, че трябва да се направи повече, отколкото всъщност е възможно.

През този период не поръчвайте книги и други печатни материали по пощата, отложете пътуванията на дълги разстояния и избягвайте да правите планове за религиозни, политически и културни дейности. По един или друг начин няма да постигнете положителни резултати.

Слънце тригон Плутон

Малко вероятно е да бъдат успешни области, свързани със социални дейности, бизнес (особено продажби, инвестиции и финанси), литературно творчество, публикуване, излъчване, реклама, разпространение, пътуване, транспорт, образование, компютри и прилагане или развитие на технически и дизайнерски умения.

За да намалите неблагоприятното влияние и да се почувствате по-добре, се препоръчва да пиете чай като комбинирате меркурианските билки - босилек, лавандула, босилек, мента, мащерка с юпитерианските – риган, исоп.

Медитирайте върху жълт и зелен цвят. За да подсилите влиянието, може да пиете жълт сок и зелен сок (киви, магданоз, целина), както и да ядете храни в тези цветове.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3232 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Ху кеърс

2022.09.19 | 00:57

2
От тея политически помииий почнахте да пишете за планетите като за партий хаха опозицията се противопоставия.
PaulaFox

2022.09.18 | 20:00

1
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

Добави коментар

Водещи новини