В този ден могат да се събудят негативни емоции

  • 15 септември 2022 05:56

  • 4974
  • 0
В този ден могат да се събудят негативни емоции
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Луната е в знак Телец до 23:17ч на 15 септември

Това е чудесно време за решаване на практически въпроси. Добре е да се отложат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и съобразителност. Хората сега са по-практично настроени, с материална нагласа. Повече се интересуват от битието. Хубаво е да сте сред природата, да стоите повече време на слънце, да се насладите на вкусна храна, на красиви гледки, на комфортна обстановка. Благоприятно е за физическа работа със земята и растенията. Обогатете почвата на растенията със слаба коренова система с тор.

За жените - Можете да оскубите веждите и да направите татуировка на веждите и контура на устните. Почистете в дълбочина лицето си. От кремовете изберете тези, които съдържат екстракти от водорасли. Подходящи са маски за лице на основата на плодове и зеленчуци - банан, боб, картофи и овесени ядки. Лосионът може да се направи с лимон, жълтък и сметана.

Избягвайте да пиете студени напитки, както и викането. Уязвими са гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята,  щитовидната жлеза.

Луната е на празен ход от 16:00ч до 23:17ч. Да не се предприема нищо важно.

Лунен календар: продължава 19 лунен ден до 22:11ч на 15 септември

Неблагоприятен ден. Свързан е със справедливостта, честността и въздаянието на миналите грехове. Днес се събуждат най-негативните емоции, които могат да донесат усещане за тревога и да предизвикат емоционален срив. Съзнанието е замъглено, а хората са по-податливи и възприемчиви на всякакви внушения и изкушения. Внимавайте и се пазете да не изпаднете под чуждо влияние, сега лесно се стига до заблуждения и се правят грешки.

Ако някой ви каже нещо неприятно, Вселената ви изпраща знак в каква посока трябва да работите, за да станете по-добри

Ако някой ви каже нещо неприятно, Вселената ви изпраща знак в каква посока трябва да работите, за да станете по-добри

Новите проекти и идеи, които се появят в този ден са съблазън и илюзия - те са неосъществими. Препоръчва се добре да обмислите своите действия и постъпки и чак тогава да действате. Доверявайте се само на проверени източници или само ако сте уверени в тях. Не е подходящо време да се сменя местоработата или сферата на действие.

Тежък период за бизнеса. Не се препоръчват делови срещи и сключване на договори, подписване на документи. Да не се започва нищо ново. По-късно ще завърши с провал. Отложете финансовите дела и операции с недвижима собственост.

Дейните и активните хора може да се занимават с обичайната и ежедневна работа, но да се съблюдава тактичност, търпение и доброжелателност. Сега е най-подходящо за прояви на щедрост и алтруизъм, за благотворителност, за правене на подаръци.

Най-удобното време за избавяне от всичко старо и излишно, разчистване на вехтории и ненужни вещи. Почистване на тялото и дома. Бъдете внимателни към отправените ви предложения, не се поддавайте на провокации и внушения. Дръжте се по-далеч от пияни хора, тяхното поведение сега е непредсказуемо. Неблагоприятно време за пътуване и смяна на обстановката. Всяка болест проявена днес се нуждае от бърза реакция и като правило медикаментозно лечение. Тези болести не са тежки, но са продължителни. Уязвими са апендикса и червата.

За предпочитане е уединението, тъй като в този ден лесно се създават конфликти и може да развалите отношенията си. Бъдете вежливи и предпазливи с околните. Не е подходящо за нови запознанства, защото могат да донесат тежки последствия в бъдеще. Общуването ще бъде трудно. Сексът е добре да се избягва.

Не бива да се подстригват коси и да се режат нокти.

Следва 20 лунен ден от 22:11ч на 15 септември до 22:45ч на 16 септември

Слънчев календар – 29 слънчев ден - Ден на благите проявления и начинания. Може да изберете нов път, да правите нови планове. Приветства се чувството за хумор, което се проявява в този ден като усещане за освобождение от своите комплекси. Добре е да се посети храм. Най-добрият ден за молитви. Хубаво е да се медитира.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4974 0

Водещи новини