Период на обновяване и възстановяване

  • 12 септември 2022 06:00

  • 4064
  • 0
Период на обновяване и възстановяване
© Pixabay

Луната е в знак Овен до 14:40ч на 13 септември

Хората са обладани от дух на енергичност, ентусиазъм, действията се основават повече на порива, отколкото на разума. Периодът е проникнат от напрежение. Могат да възникнат ненужни конфликти. Ритмите на космоса помагат да се разкрие вътрешният потенциал човека. Увеличава се физическата и умствена активност. Иска ви се да решите всичко с един удар и да продължите нататък. Навреме се спрете, огледайте нещата, иначе всичко може да се развали.

Търпението ще ви спаси от неприятности. Бройте до десет, преди да реагирате на думите или действията на другите. Нашите чувства през този период лесно се нараняват. Подсъзнателно усещайки това, човек се опитва да се защити. Не вземайте много пари с вас днес, има риск да похарчите всичко. Увеличава страстта, смелостта, предприемчивостта, агресивността. 

Уязвими са е главата, мозъка, очите, горната челюст. По това време зачестяват инсултите. Не се препоръчва никакво напрежение. Очите да не се напрягат също и да се сведе до минимум работата с компютър, четенето и гледането на телевизия.

Лунен календар: продължава 16 лунен ден до 20:56ч на 12 септември

Светъл и чист ден, ден за миротворство, в който се постига  равновесие и хармония между физическото и астралното тяло. Добре е във всичко да се търси златната среда. Ден за стремежи и полет нагоре към висините, но може да стане причина и за душевни страдания, измъчване на съвестта и чувство за вътрешна пустота, ако човек позволи да властват страстите му и се спусне в бездната на нисшите влечения. 

Период на обновяване и възстановяване след енергийно наситените предишни дни. Денят е подходящ за пасивна почивка четене на книга, разходка, общуване с любими хора. Не е желателно да започвате големи неща - може да няма достатъчно енергия, за да ги завършите. По-добре е да изпълнявате прости малки задачи. 

Как да оцелеем в периода на ретрограден Меркурий

Нужно е човек да се освободи от всякакви излишни страсти. Ако живее в съответствие с енергията на лунния ден, то ще се радва на живота. При условие, че успее да отхвърли от себе си всички нисши инстинкти - злоба, завист, празното любопитство, отмъстителност, ако не е твърде припрян и активен (защото денят изисква пасивност) - той ще придобие мъдрост и спокойствие, ще започне дългия път на изкачване по духовната стълбица и ще има постоянна връзка със своите ангели-хранители. 

Време за контакти с природата, разходки, пътуване. Твърде бързите движения и активност пораждат неприятности в живота. Постарайте се да сте кротки и мирни, не започвайте да изяснявате отношения с никого и се опитвайте да разберете другите хора. Запазете равновесие и спокойствие. В никакъв случай не се дръжте предизвикателно и тогава денят ще бъде за вас много благоприятен. 

В този ден не трябва да се крещи и да се държите безцеремонно. Изисква се спокойствие. Не бива да се нарушава хармонията, каквото и да се случва. Нужно е да се запази равновесие в отношенията. Ако дрехите се замърсят, даже едно петънце да се появи, това е признак за духовна нечистота. Болестите на този лунен ден имат психическа природа.

Лечението се извършва само с психотерапия и самовнушение. Благоприятно е да се медитира върху символите на лунния ден, да почетете пеперудата, гълъба. Не е подходящо за покупки, подстрижка и за сексуални отношения, дори за съпрузите. Това е ден за отдих във всякакъв смисъл.

Следва 17 лунен ден от 20:56ч на 12 септември до 21:19ч на 13 септември

Слънчев календар – 26 слънчев ден - Ден за справедливост и подаръци от съдбата, в който можете да молите и да получавате помощ от Висшите сили. Поканете гости, срещнете се с приятели. Давайте подаръци на близките си, които ще доставят радост на вас и на тях. Благоприятен ден за покупки, но да се купуват полезни неща, а не да се харчат излишни пари.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4064 0

Водещи новини