Всичко, което се започне в този ден ще има успех

  • 10 септември 2022 06:02

  • 4028
  • 0
Всичко, което се започне в този ден ще има успех
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Пълнолуние в 13:00ч в знак Риби. Ако през първата половина на лунния месец сте следвали препоръките и сте прекарвали всеки лунен ден както трябва, следващата половина на щедрия лунен месец ще ви възнагради с изпълнението на вашите идеи.

Не се излагайте на прекомерен физически, психически и емоционален стрес. Мнозина могат да изпитат душевен дискомфорт и огорчение, което не се основава на реални проблеми, а на измислени. Вътре във всеки човек се събуждат абсолютно всички емоции и чувства. Всеки може да се превърне в ”клокочещо гърне”. Понякога не сме в състояние да се справим с този процес.

Луната е в знак Риби до 09:48ч на 11 септември

Ден на любовта, милостта и състраданието

Тук Луната се чувства много добре. Повишава се интуицията, сантименталността и мечтателността. Човек се настройва да възприема тайното, скритото, дълбокото. Има по-богат вътрешен свят с чувствителни и дълбоки преживявания. Засилва се чувството за мистицизъм.

Хората стават по-любящи, нежни и грижовни, като понякога показват истинска сантименталност. Полезно е да посетите изложба в музей, да гледате любим филм, да отидете на театър или просто да седнете в един ъгъл с том стихове в ръка. Може да се използват духовни практики.

Уязвими са ходилата, пръстите на краката. Да се внимава с лекарствата, наркотичните вещества и алкохола, чието действие се засилва сега повече. Полезно е да бъдете сред природата, особено при водоеми - това повишава тонуса, засилва менталната енергия.

Лунен календар: продължава 14 лунен ден до 20:11ч на 10 септември

Символ на деня е тръбата. Време за призив, получаване на знания при използване на източници на информация, усърдни молитви и работа със свещени текстове. Денят е много удачен. В някои дела съдбата ще ни покровителства и ще ни предпазва от неприятности. Един от най-мощните енергийни дни на лунния месец. Време за решителни действия. Имате последна възможност да направите нужните корекции. Ако не използвате енергията, която Луната ви дава, тя ще бъде напразно пропиляна. Всички дела започнати сега, завършват благополучно, тъй като носят в себе си информация, която способства реализацията им.

Необходимо е да се прояви упоритост и настойчивост при достигане на целите. Сега е необходимо много да работите, да не пасувате. Всяко физическо натоварване е полезно. Възможно е да се изпита печал, меланхолия.

Ден на физическото и ментално пречистване.

Направете генерално почистване у дома, запалете свещи, прогонете мислено цялата натрупана негативна енергия. Добре е този ден да има очистване на всичко, но най-вече на тялото - миене, водни процедури, сауна, клизми. Да се употребяват малко течности, защото не благоприятстват обмяната на веществата и може да настъпи разстройство в жлъчно чревния тракт. Появявайки се стомашно-чревно заболяване в този ден, означава, че вървите по неверен път. Добре е да се избягва горчиво и сладко, а да се отдава предпочитание на солената храна, орехи, бадеми. Може да предприемете сухо гладуване.

Отваря се портал между небето и земята

Като цяло отношенията в семейството обикновено са спокойни, без ексцесии, но ако има подрастващо поколение в него, може да има усложнения. Напълно достатъчно е да им отстъпите в този момент.

Благоприятен ден за сексуални отношения при семейните двойки. Може да се изпробват нови техники.

Подстрижката може да доведе до изпитване на страхове и мъка, затова по-добре се въздържайте от нея. Не докосвайте косите си в този ден. Следва 15 лунен ден от 20:11ч на 10 септември до 20:34ч на 11 септември

Слънчев календар – 24 слънчев ден - Необходимо е да се въздържате от всякакви прояви на гняв, да не влизате в конфронтация. Не се поддавайте на провокации, не се дръжте и вие грубо и невъзпитано. Старайте се около вас да има много светлина, избягвайте тъмните помещения.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4028 0

Свързани новини

Водещи новини