Желателно е да преосмислите някои неща и да пробвате да започнете нещо от начало

  • 03 септември 2022 06:00

  • 3168
  • 0
Желателно е да преосмислите някои неща и да пробвате да започнете нещо от начало
© Pixabay

Около обяд Луната влиза в тригон с Юпитер. Това е много благоприятен транзит, който може да донесе на някои социален успех, както и добри финансови възможности. Създава положителен поглед върху живота и всички задачи ще се изпълняват с лекота. Планетите ни носят привличане към противоположния пол, така че е страхотно време за срещи и опознаване!

Когато почти веднага Луната влезе в секстил с Меркурий, това ще донесе отлични условия за комуникация на всички нива и по всички канали. Условията са благоприятни както за инвестиция, така и за пътуване. Тези, които са във връзка, ще се радват на период на хармония и идилия.

В следобедните часове Луната влиза в опозиция с Марс в Близнаци. Този аспект може да донесе бурни страсти и прибързани решения. Възможни са спорове с околните, партньор, дори раздяла.

Луната е в знак Стрелец от 01:41ч на 3 септември до 05:04ч на 5 септември

Препоръчва се да не се вземат важни кардинални решения. Сега хората са настроени идеалистично и по-философски. Социалния и обществения живот се активизират. Лесно се възприема всякаква информация. Добре е не само да се получават нови знания, но и да се предават знания и опит на другите. Засилва се склонността да се търси справедливост и правото.

Не натоварвайте черния дроб с алкохол и мазна храна.  Не трябва да се ядат ябълки, може да предизвикат разстройство на стомаха. Уязвими са черен дроб, жлъчка, бедрата, седалищният нерв.

Лунен календар:  7 лунен ден продължава до 14:32ч на 3 септември

Подходящо е да се прекара времето на спокойствие, у дома, в размисъл. Избягвайте провокации и внимавайте да не произнасяте лоши и неприлични  думи. Като цяло е по-добре да говорите по-малко. Енергията на думите през този лунен ден е доста силна и има особено голямо значение. Бъдете внимателни какво казвате, защото може да се реализира. Опасно е да се изричат проклятия по адрес на някой човек. Сега те са бързо действащи и се сбъдват. 

Хороскоп за Септември

Днес става енергийно преструктуриране на тялото. Не трябва да се говорят лъжи, да проявявате лукавство, да криете мислите си. Особено опасно е да се лъже в този ден. Много скоро ще стане истина. Но също така в този ден всички добри желания ще се сбъднат. Много е хубаво да се молите - молитвата ще бъде чута бързо. 

Следва 8 лунен ден от 14:32ч на 3 септември до 15:46ч на 4 септември.

Активен ден, в който могат да настъпят непредвидени събития. Ден на промените. Може да възродите старите проекти, но могат да възникнат и нерешени и забравени проблеми, да напомнят за себе си стари дела, затова е важно бързо да умеете да реагирате. Не трябва да им оставяте време за развитие. Желателно е да преосмислите своя живот и да пробвате да започнете нещо от начало. 

Целта на деня: вътрешно да се преобразим, да пуснем страховете си, да открием творческата си страна, да изразим своята индивидуалност. На този ден във всеки човек „изгаря” по нещо старо и отживяло, за да заеме неговото място нещо ново. Това е ден на очистване и вътрешна трансформация. Настроението може да е променливо, защото денят е проектиран да се отървем от страховете, съмненията, негативните чувства. Метафорично „изгаряме” отвътре.

Работа: по-добре е да отложите финансови транзакции. На работното място общуването да се сведе до минимум - хората могат да бъдат нервни и раздразнителни. Това е чудесен период за творчество. Ако ви посети вдъхновението - това е добър знак.

Препоръчва се да общувате само с приятели и близки хора. Много е важно да се избягват кавги и конфликти. В този период се препоръчва да си вземете душ или да се потопите в някой водоем. Водата днес има голяма лечебна сила. Но с огъня бъдете предпазливи – внимавайте за пожари и аварии.

Слънчев календар – 17 слънчев ден - Полезно е да се работи със словото: да се четат мантри, молитви, да се усвояват нови знания, да се започне цикъл на образование, на учене. Желателно е да бъдете много внимателни с думите и имената в този ден.

Подходящо е да се посети църковен храм. Добре е да разхвърляте храна за птиците и животните. Хубаво е да постоите малко на вятъра да ви подуха.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3168 0

Водещи новини