Звездното влияние носи смесени енергии

  • 02 септември 2022 06:03

  • 1376
  • 0
Звездното влияние носи смесени енергии
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Сутринта започва с квадратура на Луната в Скорпион и Сатурн във Водолей. Опитайте се да отмените всички важни срещи, не подписвайте бизнес договори. Не се препоръчва да общувате с по-възрастни хора.

Може да се чувствате леко депресирани, не търсете утеха в храната или пороците (например пушене и т.н.). Вместо това излезте навън и бягайте или се разхождайте, прекарвайте време с животни, които ще ви дадат безусловна любов.

Тригонът на Луната в Скорпион и Нептун в Риби в ранния следобед засилва въображението, повишена емпатия. Ще започнем да се изпълваме с ентусиазъм, любопитство и ще искаме да опитаме нови неща.

Знаците и съвпаденията са особено важни в този ден

Това е отличен момент за духовна работа, медитация, да се посветите на всичките си сетива. Време е да се насладите и на любовта! Секстилът Луна с Плутон в Козирог в късният следобед събужда нашата сантиментална природа. Имаме желание за приключения, нови преживявания и пътешествия. Ще искаме и ще търсим промяна. Всичко, което правим по отношение на финансите, ще бъде повече от успешно.

Луната е в знак Скорпион до 01:41ч на 3 септември.

Луната в този знак създава напрежение и емоционална нестабилност. Много хора изпитват отрицателни чувства и негативни емоции. Засилва се вътрешната агресивност у много хора и е готова да избие по всяко време. Добре е да се съхрани чувството за хумор, но без да преминава в злобен сарказъм. Мислите да бъдат отправени към съзидание, не към деструктивност.

Уязвими са половите органи и дебелото черво. Бъдещите майки в тези дни трябва да се пазят от всякакво напрежение, активно движение, защото сега е по-лесно да получат преждевременно
раждане или спонтанен аборт.

Лунен календар: 7 лунен ден от 13:17ч на 2 септември до 14:32ч на 3 септември

Денят е доста сложен. Старите проблеми се нуждаят от решения, но те едва ли ще бъдат намерени сега. Подходящо е да се прекара времето на спокойствие, у дома, в размисъл. Може да ви провокират, но внимавайте и не произнасяйте лоши и неприлични думи. Като цяло е по-добре да говорите по-малко. Енергията на думите през този лунен ден е доста силна и има особено голямо значение. Бъдете внимателни какво казвате, защото може да се реализира. Това, което силно пожелаете на някой или на себе си - всичко може да се сбъдне. Опасно е да се изричат проклятия по адрес на някой човек. Сега те са бързо действащи и се сбъдват.

Неудачните фрази носещи негативен заряд могат да се обърнат срещу вас и да донесат не малко неприятности. Вие вече ще сте забравили какво сте казали, но неправилно изречените думи ще повлияят по най-неприятен начин на живота ви.

Днес става енергийно преструктуриране на тялото. Не трябва да се говорят лъжи, да проявявате лукавство, да криете мислите си. Особено опасно е да се лъже в този ден. Много скоро ще стане истина.

Но също така в този ден всички добри желания ще се сбъднат. Много е хубаво да се молите - молитвата ще бъде чута бързо.

Това е ден на разобличаването, на активна борба със злото. Не трябва да ставате съпричастни към разрушението – да късате, чупите, режете. Не трябва да се яде пилешко месо, яйца.

Състоянието на здравето е непредсказуемо. Възникнали заболявания в този ден лесно се излекуват. Тялото не трябва да се преохлажда, тъй като е голяма вероятността да се прихване простуда.

Уязвими са белите дробове, гърлото, гласовите връзки. Неблагоприятен ден за лечение на зъби. Сексът по възможност трябва да бъде бавен, с продължителна любовна прелюдия, с повече нежни думи, комплименти, различни любовни игри. Добре е по време на секса да използвате музика. Сега тя засилва очароващото въздействие. В отношенията си е позволено да говорите само за любов.

Подстригването е благоприятно. Косите подстригани в този ден улавят вълните на енерго- информационното поле в по-широк диапазон. Това засилва интуицията, води до неочаквани прозрения. Ще можете без да прибягвате до логиката да вземате правилни решения. Слънчев календар – 16 слънчев ден - Денят е добър за хората, които са отговорни, ясни и изпълнителни. В 16 слънчев ден трябва да се избягва всякакъв хаос, безредие, суетене.

Всичко трябва да е чисто, приведено в абсолютен ред. Добре е по-малко да се говори и да се следи всяка казана дума. Старайте се да имате чисти и добри мисли, тогава и постъпките ви ще бъдат
добри.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
1376 0

Свързани новини

Водещи новини