Нестабилната енергия на деня влияе отрицателно

  • 20 август 2022 06:00

  • 2691
  • 0
Нестабилната енергия на деня влияе отрицателно
© Pixabay

Луната е в знак Близнаци до 03:30 ч на 22 август

Засилва се желанието за общуване. Хората са склонни към повече лекомислие, излишна бъбривост, при която правят недообмислени изказвания.

Уязвими са плещите, ръцете, раменете, пръстите на ръцете, нервната система дробовете. От маникюр е добре да се откажете.

Лунен календар: 23 лунен ден от 00:13ч на 20 август до 0:48ч на 21 август

Символ на деня е крокодила. Един от най-критичните дни и противоречив по своята природа. Днес злите сили се пробуждат и има голямо изхвърляне на негативна енергия. Изпълнен е денят с висок енергиен заряд, но потока на енергия е крайно нестабилен. Човек приема допълнителна енергия в този ден, за да може да се подготви за прехода в новата лунна фаза.

Подстригване и грижи за косата през уикенда

Нови дела не започвайте, но затова пък е подходящо за завършване на всичко започнато. Активността трябва да засяга само външният живот, а вътрешно е по-добре да се запази спокойствие.

В този ден можете да „чуете“ скритите мисли на другите хора, да почувствате намеренията им и да ги вземете за свои. Има вероятност да се подчините на чужда воля и да действате срещу своите желания и интереси. Затова не се препоръчва да се стартира нищо ново или важни проекти. Планираното може да не свърши както се очаква. Противопоказни са всякакви рискове и авантюри.

Нестабилната енергия влияе отрицателно върху подсъзнанието, освобождавайки най-лошите прояви у човешката природа. Тези, които са с по-слабо мислене, ще бъдат захранвани от енергията на другите и под тяхно влияние.

Денят е изпълнен с агресия и напрежение. Буквално от нищото изникват конфликти, много хора са склонни към хулигански прояви, тъй като попадат във властта на „вътрешните си демони”, затова избягвайте места, където има стълпотворение на хора, дискотеки, стадиони, митинги и други, тъй като поведението на хората ще бъде непредсказуемо. Пазете се от ниски помисли, гневни изблици, провокации, не започвайте важни и сериозни дела. Нужен е повече самоконтрол. Ден за разрушаване на старото и освобождаване от всичко ненужно. Може да почувствате изтощение и умора.

Седмичен хороскоп от 15 до 21 август

Един от най-неблагоприятните дни за всякаква комуникация. Отношенията в семейството може да се окажат твърде напрегнати, възможно е да се проявят чувства като ревност завист, обида, претенции поради неизпълнени обещания или друго. Ако решите да споделите мислите си, имайте предвид, че няма да бъдете разбрани правилно. Сексът сега е противопоказен, тъй като подкопава здравето. Преобразувайте сексуалната енергия в творческа.

Много е подходящо да преустановите взаимоотношенията с хора, които подкопават самочувствието ви и омаловажават вашите таланти и способности.

Добре е да се отиде на църква, да се покаете и да се помолите за прошка за злините, които волно или неволно сте извършили. Проявете състрадание и дайте хляб на бедните, на просещите. Благоприятно е да прекарате времето си в уединение, спокойствие и тишина, както и за четене на езотерична и духовна литература.

Слънчев календар – 3 слънчев ден - Най-мощният по отношение на думите слънчев ден. Всичко, което произнесете на глас може да се сбъдне, дори най-незначителната фраза. Най- добрият ден за молитви (особено в началото на деня), за изчистване с помощта на огън и четене на мантри, за посещение на храм. Повече време прекарайте у дома си. Денят е добър за музика, пеене и четене на книги. Хубаво е да се посвети денят на близките, на занимания с домашните дела и семейството. Благоприятно е за съпружески отношения.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2691 0

Водещи новини