Неблагоприятен и труден ден

  • 16 август 2022 06:01

  • 4130
  • 0
Неблагоприятен и труден ден
© pixabay

Луната е в знак Овен до 05:23ч на 17 август. 

Период на повишена умствена и физическа активност, целеустременост и оптимизъм. Характерни са лесна раздразнителност, агресивност, нетърпеливост, импулсивност. Опасно време, в което лесно може да се зародят  конфликти, спорове, емоционален стрес и обидчивост. Лошо се контролират емоциите. 

Бъдете внимателни с огъня, пазете се от наранявания с остри и режещи предмети. Уязвими са главата, мозъка, очите, зъбите. Зачестяват главоболията. Да се пие повече чиста вода, да се избягват или поне намалят пушенето, кафето, шоколадите. Очите да не се натоварват. Добре ще се отразят разходките на чист въздух. 

Лунен календар: Продължава 19 лунен ден до 22:55ч

Този лунен ден носи негативна енергия. Отнасяйте се много предпазливо към новите идеи и тенденции, за които узнавате. По-скоро това са провокации на тъмните сили. В този лунен ден Висшите сили ни „проверяват” за гордост и отмъстителност.

Доверявайте се само на проверени източници, към които обикновено се обръщате или сте напълно уверени в тях. Бъдете внимателни към отправените ви предложения (колкото и съблазнителни да изглеждат сега), не се поддавайте на провокации и чужди внушения. Ден на нашите заблуди и грешки. Пазете се да не изпаднете под чуждо влияние. Сега хората са най-податливи и възприемчиви на всякакви чужди влияния. Лесно биват манипулирани. Хубаво е първо много добре да обмислите нещата и чак тогава да действате. 

Най-удобното време за избавяне от всичко старо и излишно, за разчистване на стари и ненужни вещи. Всяка болест проявена днес, се нуждае от бърза реакция и като правило медикаментозно лечение. Тези болести не са тежки, но са продължителни. Уязвими са апендикса и червата. 

За предпочитане е да не се подстригвате, за да избегнете неприятности със здравето – мигрена, болка в костите и ставите.

Време за внимание, благоразумие, сдържаност

Контактите с хората са неблагоприятни и е добре да се сведат до минимум. Избягвайте спорове и изясняване на отношения, тъй като това ще доведе до още по-голямо объркване. Не е подходящо за нови запознанства, които могат да донесат тежки последствия в бъдеще – вероятност за измама и разочарование.

За любовта и връзките 19-ият лунен ден също е неблагоприятен и труден. Ако искате да отидете на среща, изберете друг ден. Срещата може да прерасне в кавга, ако се появи неочаквано чувство на негодувание. Може дори да не осъзнавате, че думите ви силно са повлияли на партньора ви. Ако имате проблем, не се опитвайте сега да го решите, особено чрез емоционални изявления, проявата на емоции може само да влоши ситуацията. Не започвайте да изяснявате отношения. Това, през което преминете в този ден, ще е точен показател на вашите истински отношения един към друг и проверка за здравината на връзката ви. Интимните отношения също е добре да прескочите сега. 

Следва 20 лунен ден от 22:55ч на 16 август до 23:18ч на 17 август

Слънчев календар – 29 слънчев ден - Поверия на деня - Ако през деня упорито ви преследва някаква музика, това е знак, че сте под контрола на Висшите сили – ще има значителни промени в бъдеще. Ако се препънете с единия крак или паднете, това е знак, че сте предупредени за някаква опасност. Лош знак е да загубите някаква вещ. 

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
4130 0

Свързани новини

Водещи новини