Бъдете щедри, доставяйте радост на хората

  • 14 август 2022 06:02

  • 2971
  • 0
Бъдете щедри, доставяйте радост на хората
© pixabay

Луната е в знак Риби до 23:44ч 

През това време хората са по-склонни да гледат на света през розови очила. Чувствата са интензивни, сърцето прекалено открито. Луната в този знак създава романтична настройка. Повишава се чувствителността, състраданието милосърдието, способността към самоизразяване и интуицията. В любовните дела трябва да се прояви голяма предпазливост. Лунната енергия прави хората емоционално нестабилни и лесно податливи на чужди внушения и влияние. Вниманието ви може да е съсредоточено върху духовните теми. 

Уязвими са краката, особено стъпалата и пръстите.  Слагайте си най-удобните и меки обувки. Препоръчва се по-малко да вървите и да не натоварвате краката.

Луната е на празен ход от 18:11ч до напускането на знака в 23:44ч, когато ще премине в знак Овен.

Лунен календар: Продължава 17 лунен ден до 22:11ч

Счита се, че този ден е свързан със Слънцето и трябва да бъдете щедри, да доставяте радост и да не отказвате нищо на децата и любимите хора. Може да се откажете от самоограниченията и открито да се радвате на живота във всичките му проявления. Време за забавление и веселие. По собственото си настроение и състояние можете да определите правилно ли сте избрали своя път. Всякакво униние и тъга в този ден са недопустими. Ден за радост от битието и постигане на вътрешна свобода. 

Търсете златната среда във всичко

Свързва се с интуитивното познание, преображението. Не потискайте инстинктите, добре е да се отпуснете. Да се избягват всякакви крайности. Трябва да има хармония, всичко хубаво да бъде в нужната мярка. 

Енергията е нужно да се направлява само в творческото русло. Деловата активност трябва да бъде разумна. Всяка работа трябва да носи удоволствие. Сега е добре да се разкрие душата в творчеството или любовта.

Може да се яде и пие всичко, но по-добре избягвайте това, от което ще ви стане тежко. В този лунен ден е хубаво да се пие вино - най-добре червено. 

Болестите на този ден имат ярко изявени симптоми, остра и дълга продължителност. Най-уязвима е ендокринната система. Благоприятно се отразяват подмладяващите процедури, масаж, аромотерапия. 

Прекрасен ден за любов и секс. Колкото повече, толкова по-добре. Отпуснете се, оставете се на желанието си и на своите еротични фантазии. Могат „да падат дрехи и задръжки”, но в рамките на разумното и умереното. 

В този лунен ден подстрижката може да провокира промени в живота. Ако не планирате големи промени, по-добре се въздържайте. Подходящо време за оцветяване на косите в рижави и тъмни тонове. Ако в този ден вплетете в косите си лента с жълто-червен цвят, ще привлечете енергията на слънцето. 

Удачен ден за всякакви покупки. Главното условие е да изпитвате радост и да сте в приповдигнато настроение, когато придобивате закупеното, но да не е във времето на празния курс на Луната.

Следва 18 лунен ден от 22:11ч на 14 август до 22:33ч на 15 август

Слънчев календар –27 слънчев ден - Благоприятно е за пътуване, за нови запознанства, за контакти, за гостоприемство, подаръци, физически практики. Препоръчва се повече време да прекарате навън, да се разхождате, по-малко да стоите в затворени помещения. Молете се за близките си, за себе си, молитвите ви ще бъдат чути. Хубаво е в този ден да раздавате това, за което няма да ви е жал, което ви е излишно. 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2971 0

Свързани новини

Водещи новини