На кои зодии Нострадамус предрича богатство през 2022 година

  • 11 август 2022 06:47

  • 9576
  • 1
На кои зодии Нострадамус предрича богатство през 2022 година
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Нострадамус е написал 6338 пророчества, много от които вече са се сбъднали. Тайната на неговите предсказания обаче не е известна. Той изучава астрология и различни окултни науки и ги комбинира, за да направи своите прогнози. Пророчествата му са изразени в стихове, наречени катрени, които продължават да очароват света, въпреки че са написани преди почти пет века, пише "Рамблер", цитирана от Дарик.

Великият астролог Нострадамус казва, че през 2022 г. паричните и финансови процеси на представителите на три знака на зодиака ще бъдат ускорени.

Ванга смятала, че 2022 г. е преломна за човечеството, припомнят нейни поклонници

Ето кои са те:

Близнаци

За представителите на тази зодия през 2022 г. кариерата ще върви нагоре почти светкавично. Най-благоприятният период ще бъде втората половина на годината, особено за тези, които точно следват стъпките си към целта. В допълнение, Близнаците очакват голяма покупка, това може да бъде парцел, апартамент или кола. Тази зодия обаче трябва да внимава да не харчи пари за ненужни неща. Също така е строго забранено да вземат заеми или да дават, защото тогава няма да имат финансово благополучие.

Дева

Според Нострадамус Девите ще станат по-богати към края на лятото или средата на зимата. Представителите на тази зодия също ще получат лесни пари и най-важното -  не бива да ги отказват. Тези средства трябва да се използват най-добре, за да закърпят дупки в бюджета си. Освен това по пътя на Девите ще има много повече възможности за реализация, които не бива да се пропускат.

Риби

Представителите на зодия Риби през 2022 г. ще успеят да превърнат хобито си в професия с добри доходи. Най-благоприятните периоди за тази зодия са края на лятото, есента и зимата. Рибите ще имат възможността да реализират това, за което са мечтали толкова дълго и към каквото са се стремили през последните години. Основното е да използват въображението си. И, разбира се, да се доверят на интуицията си. Също така трябва да покажат смелост и решителност.

Росица Валентинова
9576 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
фен

2022.08.11 | 07:00

1
И това го е предрекъл Нострадамус!?!? Тц, тц, тц... Ми то още малко и нашите "списвачи" ще почнат и с имена да работят направо!! Примерно: Пенчо от Якоруда и Митьо от Полски Тръмбеш ще спечелят от лотарията в сряда 15 октомври...

Добави коментар

Водещи новини