Благоприятен и щастлив ден

  • 11 август 2022 06:00

  • 3484
  • 0
Благоприятен и щастлив ден
© pixabay

Луната е в знак Водолей до 21:45ч на 12 август

Подходящо време за обучение, самообразование, учене, повишаване на квалификацията, за научен, творчески, интелектуален труд. През този период може да се случат всякакви неочаквани събития - щастливи или нещастни. Неподходящо време за смяна на работата, за общуване с официални инстанции, с началници. 

Уязвими са коленете, долните стави. Да не се тича, да не се върви продължително или да се стои дълго време прав. Очите също са уязвими. Да не се сменят лекарствата и метода на лечение. 

Лунен календар: Продължава 14 лунен ден до 20:45ч

Символ на този лунен ден е тръбата. Време за призив, получаване на знания при използване на източници на информация, усърдни молитви и работа със свещени текстове. 

Това е най-мощният енергиен ден на месеца.  Счита се за щастлив ден. Ключовият аспект за деня е съзидание. Хубаво е началото на важните дела да се пренесат в този лунен ден. Можете да стартирате нови начинания. Време за решителни действия. Имате последна възможност да направите нужните корекции. Съдбата ще ви покровителства. Избягвайте да прекарвате този специален ден в безделие и пасивност. Не губете времето в дреболии и празни приказки. 

Всякакви споразумения, сделки имат шанса да бъдат изключително успешни. Това е един от най-добрите дни за решаване на финансови проблеми, подходящ за хазарт, всякакви търговски събития. Денят е подходящ за пътувания и командировки, за промени, свързани с работата.

Ако след общуване с някои хора ви остават лоши чувства- идеален момент да скъсате с тях и да продължите напред

В този ден са възможни внезапни промени в настроението, тъй като психиката претърпява значителни натоварвания. Не оставяйте обаче лошите чувства да ви завладяват. Най-доброто средство срещу тях са именно активността, действието и физическото натоварване. 

Можете да се занимавате с важни битови дела, да организирате голямо пране или общо почистване на дома. Също така е добър ден за всякакъв вид ремонт и строителство. Хубаво би било енергийно да почистите къщата и пространството си. Благоприятно е за изчистване на духовни и физически шлаки. Ако се появи стомашно-чревно заболяване в този ден, означава, че вървите по неверен път. 

Денят е подходящ за комуникация на всички нива: с приятели, близки, роднини, колеги, партньори. Благоприятен ден за сексуални отношения при семейните двойки. 

Подстрижката може да доведе до изпитване на страхове и мъка, затова по-добре се въздържайте от нея. Не докосвайте косите си в този ден. Ако им въздействате, ще започне обмен на информация, а това ще се отрази на душевният ви комфорт, може да започнете да се съмнявате в своите сили, в правилността на своите постъпки, на своя избор, в успеха на замисленото. 

Следва 15 лунен ден от 20:45ч на 11 август до 21:19ч на 12 август

Слънчев календар –24 слънчев ден - Необходимо е да се въздържате от всякакви прояви на гняв, да не влизате в конфронтация. Не се поддавайте на провокации, не се дръжте и вие грубо и невъзпитано. Старайте се около вас да има много светлина, избягвайте тъмните места и помещения.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3484 0

Свързани новини

Водещи новини