Ако след общуване с някои хора ви остават лоши чувства- идеален момент да скъсате с тях и да продължите напред

  • 10 август 2022 06:21

  • 3589
  • 0
Ако след общуване с някои хора ви остават лоши чувства- идеален момент да скъсате с тях и да продължите напред
© pixabay

Луната е в знак Козирог до 21:46ч на 10 август

Лунното влияние подтиква към повече практичност, организираност, отговорност. През това време хората са праволинейни, но им липсва чувство за такт и всякаква дипломация. Добре е всяко нещо да поставяте на мястото му, да избягвате безпорядъка. Смело решавайте трудни задачи. Емоциите сега са подтиснати. Това е най-неудачното време за признание в любов.  

Общуването с по-старото поколение, когато Луната се намира в Козирог, далеч не е най-идеалното. Младите семейства да се държат по-надалеч от своите родители. Тъщите и свекървите ще са настроени по-критично срещу снахите и зетьовете. Ако общуването е неизбежно, то спазвайте един съвет: ”Бъдете по-дебелокожи днес!” 

Уязвими са кожата и костите, жлъчен мехур. Сериозни последствия може да има натоварването на костите, особено на коленете. Противопоказни са всички операции на зъбите, ставите и жлъчката. 

Луната преминава на празен ход от 19:41ч до 21:46ч. Нищо важно да не се предприема.

Луната влиза в знак Водолей в 21:46ч. 

Лунен календар: Продължава 13 лунен ден до 20:01ч

Денят е  загадъчен и мистичен. В него се отваря врата между земята и небето, постъпват такива космически вибрации, които благоприятно влияят върху творческата енергия. 

Като цяло към всичко трябва да се отнасяте с необходимото внимание и сериозност. Може много да научите от хората, вслушвайки се в техните съвети. 

Този лунен ден е предназначен да се работи над грешките и да се поправят. Неблагоприятно време за сериозни дела и всякакви начинания, но подходящо време да завършвате започнатото. 

Много добро време за работа и обучение в група. Всичко свързано с обучението ще постави солидна основа за бъдещето ви. Работният ден трябва да бъде насочен към подобряване, доусъвършенстване,  корекции.

В 13 лунен ден могат да се повторят някои стари ситуации от миналото, хора и събития от миналото да се завърнат, може би в леко променена форма. Не се изненадвайте, ако изведнъж, без очевидна причина някой бивш/а се появи на хоризонта. Много е вероятно да срещнете тези, с които някога сте се разделили и то не по най-добрият начин.

Ако във вашето обкръжение има хора и след общуване с тях ви остават лоши чувства, получавате чувство на малоценност, главоболие, започвате да изпадате в депресия, това е идеалният момент да скъсате с тези отношения и да продължите напред. Добре е също да се въздържате от нови запознанства и контакти.

В този ден настъпват процеси на подмладяване на организма. Употребявайте повече храна, съдържаща полезни вещества - тя ще бъде напълно усвоена. 

Сексът в този лунен ден трябва да бъде активен и иновативен - най-подходящото време за пълно усвояване на нови сексуални техники и пози. Ако предварително се чувствате уморени или неразположени, по-добре не предприемайте нищо, защото ще навредите на здравето си. 

Може да се подстригвате, но не ходете във фризьорски салон, а го направете  у дома самостоятелно. Не поверявайте своята енергия дори в ръцете на близък човек. Косите ви сега приемат и отдават енергия, затова е по-добре да я запазите за себе си.

Следва 14 лунен ден от 20:01ч на 10 август до 20:45ч на 11 август

Слънчев календар –23 слънчев ден - Денят е подходящ за благородни начинания. Не оставайте без работа, а постоянно бъдете заети с нещо. Подходящо за социални мероприятия. Благоприятно влияние върху човек може да окаже общуването му с различни животни. Не се препоръчва да купувате нови вещи, защото бързо ще овехтеят.

 

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3589 0

Свързани новини

Водещи новини