Енергията на деня трябва да се направлява само в съзидателни и конструктивни дейности

  • 08 август 2022 06:09

  • 2262
  • 0
Енергията на деня трябва да се направлява само в съзидателни и конструктивни дейности
© pixabay

Луната е в знак Стрелец до 21:40ч на 8 август

Луната сега придава на човек идеалистична нагласа, склонност към философстване, усилва желанието му да покаже своята компетентност. Увеличава се жаждата за приключения и желанието да се отпътува някъде. Ставаме всеки по свой начин, малко идеалисти: мечтаем за по-добри времена, правим планове за почивка, търсим нови начини за решаване на проблеми. Тези лунни дни са благоприятни за придобиване на нови знания, на нови умения. 

Уязвими са черния дроб, бедрата, областта на таза, кръвоносната система. Внимание: Въздържайте се от процедури за кръводаряване и кръвопреливане. Рискът от инциденти се увеличава, особено в планините и под земята. Увеличават се пътно-транспортните произшествия. 

Луната преминава на празен ход от 13:31ч до 21:40ч. Това време е неефективно и няма да получите лунната подкрепа в делата си. Не започвайте нищо важно. 

В 21:40ч Луната преминава в знак Козирог.

Лунен календар: Продължава 11 лунен ден до 17:59ч на 8 август

Денят има силна енергия. В човек се пробужда огромна сила, която трябва да бъде отправена към съзидание. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край. Не се препоръчва пасивност, но и да се претоварвате е неуместно. Да не се предприемат рисковани дейности. 

Енергията в това лунно денонощие е не само активна, но и агресивна и трябва да се направлява в съзидателни и конструктивни практически дейности. Всичко трябва да се прави с голямо внимание. Най-важното нещо сега е максималната концентрация върху духовната сфера. 

Не рискувайте с нови проекти и избягвайте важни въпроси. Сега може да се започват само такива дела, които изискват пълна физическа и психическа отдаденост. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край. Препоръчително е да се откажете от опериране с големи суми пари, но малките финансови дела ще имат благоприятен изход. 

Ден опасен за взаимоотношенията. Да се избягват спорове и скандали. Не е ясно кое действие до какво ще доведе. Дори невинно казана дума може да предизвика пристъпи на гняв. Реакциите са непредсказуеми. Приемайте ставащото като неизбежна част от съдбата без да се противите. 

Енергията на този ден предразполага да се прави добро за другите. Проявата на чувства към близки или приятели ще помогне да се оправят влошени отношения. В 11 лунен ден се препоръчва да направите неочаквани изненади на близките си хора и да се погрижите за тях.

Бъдете внимателни с режещите инструменти. Паднали на земята в това време вилица или нож предвещават близка опасност. 

Подстригването ще освободи излишната негативна енергия.

Ако възникне болест в 11 лунен ден, това е сигнал, че не обичате достатъчно тялото си. Болестите в този период за мъжете са незначителни, а при жените могат да доведат до усложнения. Полезно е да се правят дълги разходки. 

Следва 12 лунен ден от 17:59ч от 8 август до 19:06ч на 9 август

Предразполага към добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си.

Слънчев календар –21 слънчев ден - Денят има силна енергия. Свързан е с вечния и безкраен кръговрат на природата. Много мощен, в същото време и интересен ден, в който можете да се сблъскате с неизвестни сили. Можете да срещнете хора, свързани с вас кармично. Бъдете предани на своя дълг, верни на принципите си, честни в отношенията си, изпълнявайте своите обещания, не говорете прекалено много.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2262 0

Свързани новини

Водещи новини