Подходящо време за романтика и интимност, за разкрепостяване на духа и разпускане

  • 07 август 2022 08:05

  • 1158
  • 0
Подходящо време за романтика и интимност, за разкрепостяване на духа и разпускане
© Novini.bg/Canva

Луната е в знак Стрелец до 21:40ч ва 8 август

Преминавайки през знак Стрелец, Луната придава на човек идеалистична нагласа, склонност към философстване, усилва желанието му да покаже своята компетентност. Увеличава се жаждата за приключения и желанието да се отпътува някъде. Ставаме всеки по свой начин, малко идеалисти: мечтаем за по-добри времена, правим планове за почивка, търсим нови начини за решаване на проблеми. Тези лунни дни са благоприятни за придобиване на нови знания, на нови умения.

Уязвими са черния дроб, бедрата, областта на таза, кръвоносната система. Внимание: Въздържайте се от процедури за кръводаряване и кръвопреливане. Рискът от инциденти се увеличава, особено в планините и под земята. Увеличават се пътно-транспортните произшествия.

Лунен календар: Продължава 10 лунен ден до 16:44ч

Получавате възможността да използвате енергията на Вселената, която помага да реализирате своите планове. Те могат да се приведат успешно в действие.

В този ден Луната помага да станем по-открити и общителни, настройва ни към духовно развитие, разширява кръга на интересите, засилва остроумието, активността. Хората стават по-оригинални и независими, самоуверени. Много добър ден за началото на всякаква умствена и физическа работа, за комуникация с приятели, колеги, роднини. Всички дела се развиват добре.

Следва 11 лунен ден от 16:44ч на 7 август до 17:59ч на 8 август

Един от най-силните енергийни дни. В човек се пробужда огромна сила, която трябва да бъде отправена към съзидание. Символите на лунния ден са короната и лабиринта. Короната е символ на властта, олицетворяваща силата и енергията. Лабиринтът има много значения, но всички те имат една същност - символ на движение, път пълен с изпитания.

Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край. Не се препоръчва пасивност, но и да се претоварвате е неуместно. Да не се предприемат рисковани дейности. Сега може да се започват само такива дела, които изискват пълна физическа и психическа отдаденост.

Енергията в това лунно денонощие е не само активна, но и агресивна и трябва да се направлява в съзидателна практическа дейност. Пренасочете енергията си към конструктивни практически дейности. Да се внимава да не се  вършат глупости. Всичко трябва да се прави с голямо внимание. Най-важното нещо сега е максималната концентрация върху духовната сфера.

Ако възникне болест в 11 лунен ден, това е сигнал, че не обичате достатъчно тялото си. Болестите в този период за мъжете са незначителни, а при жените могат да доведат до усложнения. Полезно е да се правят дълги разходки.

Времето подхожда за романтика и интимност, за разкрепостяване на духа и разпускане, когато падат всички притеснения и задръжки. Не допускайте да се създаде напрежение в интимните ви отношения!

Подстригване едва след 16:44ч е подходящо - повишава проницателността на ума.

Покупки - Благоприятен ден за закупуване на газови горелки, печки, заваръчни машини, свещи, запалки, лампи, крушки и подобни предмети. С една дума, всичко, което по някакъв начин е свързано с огъня, както в буквален, така и в преносен смисъл.

Слънчев календар –20 слънчев ден - Добър ден за активни действия. На делата, които се започнат днес им е необходимо пълна отдаденост. Трябва всичко да се довежда до край. Може да се води борба за справедливост, но само по честен път. Сега лесно се решават всякакви спорове, заплетени проблеми. Не късайте цветя, растения, не чупете и не режете дървета. Не трябва да се унищожава живата природа.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
1158 0

Свързани новини

Водещи новини