Добре е да се посети църква в този ден

  • 04 август 2022 05:55

  • 3993
  • 0
Добре е да се посети църква в този ден
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Луната е в знак Везни до 14:48ч на 4 август

Уязвими органи са бъбреците, надбъбречните жлези, долната част на гърба, целия гръбначен стълб. Подходящо за лечение на зъби и уши.

Луната е на празен ход от 09:20ч до 14:48ч.

Да се избягва мътна вода и тъмни места

В този интервал от време не предприемайте нищо важно и ново. В 14:48ч Луната преминава в мистичния знак Скорпион. Енергията на Скорпиона оказва силно влияние върху пикочно-половата система. Най-уязвими са половите органи, аналните отверстия и правото черво. Особено да бъдат внимателни бременните жени. Повишава се опасност от помятане. Да се сведе до минимум физическото натоварване.

Лунен календар: 8 лунен ден от 13:01ч на 4 август до 14:13ч на 5 август

Денят е доста труден, не трябва да се претоварвате физически, психически, емоционално.

Подходящ за вътрешна работа над себе си. Външно можете да останете пасивни. Старайте се да не преразходвате енергията си, тъй като има голяма вероятността за това. Вслушайте се в гласа на своята интуиция. В този ден е важно бързо да умеете да решавате проблемите, без да им оставяйте време за развитие. Време за нови и нестандартни решения. Бъдете внимателни и не надценявайте своите възможности.

Осмият лунен ден се смята за един от най-добрите за покаяние, духовна концентрация и молитва. Да поискате опрощение от всички, които волно или неволно сте обидили, а също и да простите на тези, които са ви наранили. В този лунен ден това става по-лесно, отколкото в други дни. Не изпускайте тази възможност. Всички малки спорове трябва да успеете да изгладите, защото от тях може да се роди сериозен конфликт и да се стигне до силна неприязън на един към друг. Настроението и емоциите излизат извън контрол. Уж се чувствате прекрасно, усмихвате се на света около вас. И след един миг всичко наоколо започва буквално да ви дразни, да ви вбесява. Подобно преминаване от една крайност в друга ясно показва, че вътрешната структура на човека претърпява глобални промени. 

Осмият лунен ден е особено труден за фините натури, които са чувствителни към всякакви трансформации. Време за обновление, очистване, преход в ново качество. Желателно е да преосмислите своя живот и да пробвате да започнете нещо от начало. Хубаво е да се отиде на църква, да се поговори със свещеник или духовен наставник. Гледайте пламъка на запалена свещ, това ще ви изчисти от натрупаните негативи. Представете си как всички обиди и неволи изгарят в него.

Секс - В интимните отношения трябва да сте много внимателни в този лунен ден. Най-добре е да го избегнете и дори да чувствате желание и сили да го осъществите, по-добре е да се въздържате.

Подстригване – Не се препоръчва.

Слънчев календар –17 слънчев ден - Денят е добър за тези дела, които изискват бързи решения. Желателно е да бъдете много внимателни с думите. Полезно е да се работи със словото: да се четат мантри, молитви, да се усвояват нови знания. Хубаво е да постоите малко на вятъра да ви подуха. Разхвърляйте храна за птиците и животните.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3993 0

Свързани новини

Водещи новини