Седмичен хороскоп от 1 до 7 август

  • 01 август 2022 09:18

  • 5024
  • 0
Седмичен хороскоп от 1 до 7 август
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Астро-аспекти

На 1 август Марс съвпад със Северния Лунен Възел

На 2 август Марс съвпад с Уран

На 2 август Венера секстил Уран

На 3 август Венера секстил с Марс

На 4 август Меркурий преминава в Дева

На 7 август Венера тригон с Нептун

На 7 август Марс квадратура със Сатурн

Луна през седмицата се движи през знаците –Дева, Везни, Скорпион и Стрелец

Благоприятни дни за подстригване  по лунен ден –  1, 2, 3, 4 (до 13ч), 5 (след 14:15ч), 6 (до 15:30ч), 7 (след 16:44ч) август

Благоприятни дни за боядисване на косата  по лунен ден –  1, 2 (до 10:50ч), 3 (след 12ч), 4 (до 13ч), 5 (след 14:15ч), 6 и 7 август

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

02.08. 01:30 - 02.08. 07:07
04.08. 09:20 - 04.08. 14:48
06.08. 14:25 - 06.08. 19:40
 

Овен –  Планетното подреждане носи мощна сила и може да почувствате допълнително количество физическа енергия. Ще трябва да решавате проблеми, някои финансови въпроси, уреждане на документи и др. През тези дни стресът е значително подчертан, поради което е възможно спад на имунитета. Действайте превантивно, повече почивка, повече сън, здравословно и балансирано хранене. Седмицата може да донесе много атрактивен работен флирт. Дръжте се възможно най-професионално, особено ако нещата започнат да се нажежават.

Благоприятни дни – 7

Бъдете внимателни – 2, 3

Телец – Нещата, които са били изоставени, най-накрая започват да виждат напредък тази седмица. Небесната обстановка ви насърчава да бъдете истински и честни във вашите взаимодействия, както и да видите ситуацията от по-дистанцирана гледна точка. Трябва да избирате между двама много различни хора, така че избирайте разумно. Повишено напрежение и стрес през втората половина на седмицата може да предизвика проблеми със съня, главоболие и колебания на кръвното налягане. Пребивавайте повече сред природата, релаксирайте и се движете.

Благоприятни дни – 1

Бъдете внимателни –5, 6

Близнаци – Седмица ще бъде със  забързан ритъм, нажежена работна атмосфера, а обемът на отговорностите рязко ще нарасне, поради което може да се чувствате заровени до гуша в работа. Сега се усещате по-концентрирани от всякога и това може да ви помогне да планирате следващите си ходове. Направете крачка напред и поемете инициативата винаги, когато можете. Доверете се на интуицията си. Бъдете готови да се намесите и да разрешите проблем, който не ви засяга пряко. Около свободните представители на знака започват да се появяват интересни любовни възможности.

Благоприятни дни – 2, 3

Бъдете внимателни – 1, 7

Рак – Може да почувствате, че сте по-строги към себе си, отколкото трябва. Избягвайте да влизате в рисковани финансови сделки, което може да има големи последици. Проявете повече предпазливост и самообладание в контактите, както с колеги, така и с началници, не е време за прибързани ходове и решения. Оставете емоциите си да ви водят в създаването на по-благоприятна среда около вас. Поглезете се с това, което ви доставя удоволствие, за да се чувствате най-добре и уважавайте нуждата на тялото си от почивка. В любовта ситуацията е стабилна, вие и вашият партньор сте на еднакви дължини на вълните.

Благоприятни дни – 1, 4, 5

Бъдете внимателни –2, 3

Лъв – Очаквайте високо ниво на енергия и желание да правите всичко, за което се сетите! Но имайте предвид какво е разумно по време на този прилив на огнена енергия. Все още трябва да се наспивате добре, да правите достатъчно упражнения всеки ден и да поддържате здравословна, балансирана диета. Използвайте ентусиазма си, за да се захванете с проекти, които вече са в ход. Тази седмица е подходящият момент за промени, радикални и съществени, такива, които ще ви отведат в съвсем друга посока, към реализацията на вашите цели.

Благоприятни дни – 2, 3, 7

Бъдете внимателни – 5, 6

Дева – Вселената повишава вашето енергийно ниво и ви подготвя да се изправите пред всяко предизвикателство. Тази седмица е възможно да се появят разногласия по някои въпроси с хората, с които работите. Точно когато мислите, че нищо не върви както трябва, всичко ще започне да се оправя.  Избягвайте всяко изкушение да манипулирате ситуацията си. Ако връзката е претърпяла някакви трудности в предишния период, сега можете да хармонизирате отношенията много по-лесно.

Благоприятни дни – 5, 6

Бъдете внимателни – 1, 7

Везни – През седмицата е възможно напрежението около вашите задължения да се увеличи. Ще се подобри комуникацията и може да ви сближи с човек, който е привлякъл интереса ви, но досега не е имало подходящи условия да се опознаете по-добре. Ако търсите работа, това са успешни дни за кандидатстване. Не можете да подобрите нещата, ако не опитате. Бъдете максимално сериозни и отговорни, проявявайте тактичност във всичко, правете умни и обмислени ходове. Необходимо е да вложите повече усилия в отношенията с партньора си, защото дори малките неща могат да нарушат крехката стабилност, която съществува между вас двамата в момента.

Благоприятни дни – 7

Бъдете внимателни – 2, 3

Скорпион – Повишената емоционална енергия, предизвикана от планетарната формация през седмицата, може да ви накара да се почувствате по-емоционални и чувствителни. Опитайте се да облекчите графика си и да намалите ненужните задачи, за да имате спокойна седмица. Навлизате в период, който допълнително ще донесе много по-добри възможности и способност да се придвижите към това, което искате. Свободните представители на този знак се радват на непринудени контакти, общуване и флирт.

Благоприятни дни – 1

Бъдете внимателни –5, 6

Стрелец – Това е много добра седмица да проучите как да подобрите финансовото си състояние. Планетите ви призовават да намерите нов начин да използвате своята креативност. Може да стигнете до заключението, че нещо липсва във връзката ви. Напоследък започвате да чувствате, че липсва някаква страст. Ако нещата вървят в грешна посока, веднага натиснете спирачките. Вие не сте от тези, които се отчайват лесно, но ще отнеме време, докато нещата се върнат в правилния път, така че се опитайте да бъдете търпеливи, докато това се случи.

Благоприятни дни – 2, 3

Бъдете внимателни – 1, 7

Козирог – Седмицата започва с малко по-напрегнати аспекти, но с напредването ѝ ще е по-спокойна. Опитайте се да приоритизирате задълженията, които имате, за да не остават недовършени или да се натрупват. Може да възникне някакъв конфликт с шеф или колега. Вероятно е по-скоро сблъсък на его, отколкото на идеи. Ако сте необвързани, е много вероятно да насочите вниманието си към човек, с когото имате "предистория"! Ако сте във връзка, опитайте се да не позволявате на подозренията да създават проблеми помежду ви.

Благоприятни дни – 1, 4, 5

Бъдете внимателни –2, 3

Водолей – Обичате да правите нещата по вашия начин. Но колкото и да сте упорити, можете да бъдете и страхотен екипен играч. Планетите носят перфектен баланс между действие и творчество. Не е лош момент да стартирате нещо ново, така че давайте! Ще получите нещо, което наистина сте искали. С правилния подход ще можете да стигнете там, където искате да отидете... Важно е да се предвидят всички проблеми. Аспектите могат да донесат емоционални предизвикателства или таен служебен флирт.

Благоприятни дни – 2, 3, 7

Бъдете внимателни – 5, 6

Риби – Тази седмица ще ви донесе широка гама от емоции и ситуации. Вашето семейство ще бъде основната ви грижа, не заради техните проблеми, а поради вашата нужда да ги подкрепяте. Това ще ви накара да се почувствате по-добре отвътре. В същото време ще посветите време на собствените си задължения и ще вървите към постигане на амбициите си. Можете сериозно да помислите за това, което искате да промените в живота си в близко бъдеще. Нептун ясно сигнализира за необходимост от действие и Меркурий, Марс и Уран ще насочат дейността ви в правилната посока. Венера също ще покаже нови пътища в любовния ви живот.

Благоприятни дни – 5, 6

Бъдете внимателни – 1, 7

 

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5024 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини