Меркурий квадратура с Юпитер

  • 08 юли 2022 15:22

  • 1796
  • 0
Меркурий квадратура с Юпитер
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

Транзитната квадратура на Меркурий към Юпитер на 9 юли обикновено носи късмет и оптимизъм, но нашата преценка сега може да не е перфектна. Може да ни накара да планираме нещата в голям мащаб или да виждаме нещата от прекалено идеалистична гледна точка, без да обмисляме трудностите, които могат да възникнат в бъдеще. 

Може да сме склонни да преувеличаваме и да обещаваме повече, отколкото можем да изпълним. Може да отхапем по-голям залък, отколкото можем да сдъвчем. Договорите и другите правни въпроси могат да вървят добре, ако обърнем внимание на всички детайли и дребен шрифт.

Много хора ще са твърде арогантни или непреклонни в общуването си, така че трябва да се стремите да бъдете гъвкави и толерантни към гледните точки на другите. Не приемайте за даденост, че имате отговори за всичко. В противен случай може да изглеждате затворени, надменни и самодоволни за другите.

Този транзит може да бъде много полезен, но само ако внимавате със споменатите акценти. Не трябва да изпускате от поглед начина, по който свързаните части изграждат цялата структура. Нито трябва да се поддавате на другите, без да разбирате напълно всички подробности или причини на всяка страна, както тяхната гледна точка, така и вашата.

С други думи, качеството на времето ни учи да се изправяме там, където сме паднали, да забелязваме стъпките, които са ни свалили, да спрем да казваме „амин“ на молитва, която няма да се случи, само защото сме ѝ посветили доста време, но и да не се отказваме от себе си.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
1796 0

Свързани новини

Водещи новини