Прекрасен женски магически ден

  • 05 юли 2022 09:26

  • 2598
  • 0
Прекрасен женски магически ден
© pixabay

„Налагайте късмета си, стискайте щастието си и вървете към своя риск. Наблюдавайки те, те ще привикнат“ – Рьоне Шар, френски поет

7 лунен ден, който започва в 11:49ч на 5 юли и продължава до 12:54ч на 6 юли, е ден на словесната магия и е много силен, трябва да наблюдавате внимателно речта и мислите си.

Ден, в който всякакви положителни утвърждения, молитви са много важни и с максимален ефект. Трябва да се изпълним с радост, игривост, да вложим емоция. Лъжите и клюкарствата имат разрушителна сила, избягвайте ги, ако не искате в бъдеще да се забъркате в неприятности. 

И тъй като Луната е във фаза на активен растеж, всякакви афирмации за пари, богатство, благополучие и изобилие са много ефективни. Може да запалите зелена свещ.

Енергията от Космоса прониква директно в човешкото тяло заедно с дишането, така че трябва да правите дихателни упражнения.

Възможно е в този ден да се срещне голямата любов

Днес е много важно да говорите на глас за себе си, за вашите таланти и способности, днес е денят, в който можете лесно да се похвалите сами и да се поглезите с комплименти и вдъхновяващи мотивиращи думи!

Старайте се да повтаряте колкото можете по-често тези утвърждения. 

"Аз съм чудесно творение на света, скъпоценно съкровище, аз съм богиня, аз съм любимо дете на вселената, дойдох на този свят като дар от Бога. Аз съм красива и съвършена във всичко! Аз съм прекрасно красиво момиче, царствена величествена кралица, аз съм източник на радост и удоволствие, аз съм искрящ блясък в очите, които озаряват със светлина цялото пространство наоколо! Аз съм нежна и сладка, любезна и честна, аз съм удивителна и уникална! Душата ми е - съвършенство, тялото ми - свещеният храм на душата. Благодаря на Твореца за всичко! "

Голям късмет скоро ще се появи в живота на тези, които са чули мелодичния звън на камбаните в 7-ия лунен ден.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2598 0

Свързани новини

Водещи новини