Хороскоп за Юли

  • 30 юни 2022 09:10

  • 5872
  • 0
Хороскоп за Юли
© pixabay

Овен -  Скъпи Овни, през юли съдбата ще бъде с вас, ще се чувствате по-философски настроени и няма да ви липсва желанието да разширите хоризонтите си. Добър момент да се отървете от старомодните предразсъдъци и вярвания и да промените някои от житейските си принципи. Правете нещата правилно и морално. Ако правите разумни ходове, ще постигнете това, което искате.

Юли е месец, който ще ви тласне да „натиснете газта“, да излезете напред, да предприемете действия по много неща и да не останете неактивни дори за минута. Това разбира се може да се превърне в „нож с две остриета“, тъй като от една страна, ще имате мотивацията, импулса и енергията да правите неща, които искате и да се измъкнете от трудни ситуации. От друга страна може да се изкушите да направите някои тривиални и импулсивни ходове, които ще имат противоположни резултати от това, което очаквате.

Най-големи трудности този месец ще имате във финансовия сектор. Погрижете се повече за вашето психофизическо благополучие. Възможно е спадът на енергията да ви изнерви много. На по-личностно ниво, не се страхувайте да потърсите емоционална подкрепа от близки хора. Физически е добре да се занимавате със спорт, за да излеете гнева или потиснатите чувства.

Слънцето във вашия четвърти дом до 22 юли, прави идеален периода за справяне с въпроси, свързани с дома, семейството и недвижими имоти. Първата половина на месеца ще бъде много социална и комуникативна, но ще има риск от неправилни оценки. Ако излизате с някого, романтични вечери няма да липсват. Венера ще помогне за летните флиртове и романтични подходи. Ако сте свободни, ще има възможности за запознанство, особено първите две десетдневки на месеца. Във всеки случай избягвайте импулсивните действия.
 
Телец – Скъпи Телци, Юпитер, който транзитира в Овен (вашият 12 дом), ще активира подсъзнанието. Юпитер ще бъде вашият ангел пазител през този месец. Можете да развиете духовната си страна повече през следващите месеци. Вие сте жадни да се освободите от оковите на задължения, правила и навици, които в крайна сметка ви задържат, дори ако това означава да направите някаква малка жертва. Не ви липсва креативност, нито истински желание за скъсване с миналото. Вашият материален живот и изследването на вашия потенциал ви мобилизират, но разчитайте на Венера, която ще ви помогне в това. Вашата упорита работа и последователност ще бъдат признати от вашите началници, което ще доведе до значителен професионален напредък.

Изберете всяка дейност, която ви позволява да изпускате пара, без да поемате рискове. Ако ситуацията ви подготвя изненади и ви насърчава да правите иновации, възползвайте се от възможността да започнете нова спортна или творческа дейност. Извличате полза от внезапни вдъхновения. Препоръчва се предпазливо отношение, за да управлявате събитията конструктивно, но разчитайте на вашето страстно вдъхновение, за да изследвате своите артистични таланти или да опитате полет с балон.

Когато общувате, трябва да помислите внимателно, преди да говорите и да действате. Отделете време за размисъл, преди да изразите това, което е важно за вас, тъй като думите ви могат да повлияят на света около вас, особено на вашите близки.

Ще се насладите на приятни моменти с партньора си в щастлива, грижовна атмосфера. Ако сте необвързани, тези дни ще ви помогнат да срещнете нови хора, да се забавлявате и може би дори да доведат до връзка. Венера подчертава вашата сила на съблазнителност и привлекателност, дава ви  страхотно предимство да привлечете вниманието на тези, които харесвате. Вие използвате магнетизма си, за да се омагьосвате един друг и да получите това, което искате. Страст, любов от пръв поглед, силен момент на изненада и ситуацията е благоприятна за експлозия на чувствата.
 
Близнаци - Добре дошли в юли, скъпи Близнаци. Още в началото на този месец парите ще бъдат вашият фокус. Ако молбата ви за повишение или позиция не е одобрена, тогава е моментът да опитате отново. Домът ви също се нуждае от нови мебели. Това е подходящият момент да се съсредоточите повече върху външния си вид. Сменете гардероба, направете нова прическа. Не се страхувайте да се поглезите.  

Юли е благоприятен за Близнаците по отношение на саморазвитието. Съветът към вас е да използвате това време с максимална полза за себе си. Втората половина на месеца ще предостави на въздушния знак възможности за самореализация и творчество.

Увеличените разходи изглежда създават някои проблеми за вашите финанси, така че по-добре бъдете нащрек по отношение на вашите пари и финансови задължения. Бъдете внимателни с финансите след 5 юли, тъй като Меркурий стартира в знак Рак. Комуникационната планета ще доведе до забавяне на плащането на сметки или заеми. По-добре си разгледайте бюджета, с който разполагате. На 10-ти идват неочаквани новини, които са свързани със семейството ви.

Звездите ви съветват да преразгледате социалния си кръг и да съберете около себе си само доказани и позитивни хора. Проверете кои лица са се промъкнали в близкото ви обкръжение. Може би някои от „добрите“ приятели са до вас само заради определени облаги. Ще разкриете хора, които са се движили в сянка срещу вас. Вижте на това като възможност да изясните нещата.

Венера е в много добра позиция за вас през по-голямата част от юли, така че уменията ви ще бъдат засилени. Вие ще бъдете най-очарователният знак на месеца и точно тази енергия ще даде своите резултати през първите две десетдневки. Срещи или познанства в този период ще променят живота ви. Хората, които ще станат част от живота ви този месец, имат определена мисия, така че бъдете максимално отворени.
 
Рак – Скъпи Раци, през месец юли Марс ви дава вътрешна сила да се справите с промяната и стимулира напредъка. Способността ви да влияете на другите ще бъде по-силна. Използвайте тази сила конструктивно и имайте предвид, че можете да се откроите в професионалната област. Можете да пожънете положителни резултати. Ще имате усещане за победа и постижение. Просто следвайте вътрешния си компас и никога няма да сбъркате. Може би сега ще се появи нов източник на доходи, който не сте очаквали.

На работа няма да имате особени проблеми, въпреки периодичните възходи и падения. Все пак във вашата среда ще възникнат проблеми, с които ще трябва да се справите. Опитайте да останете спокойни и да контролирате всякакви агресивни тенденции. Задайте свои собствени граници и спрете да се приспособявате към нуждите на другите.

Възможно е да изпитате пристъп на изтощение или леко физическо заболяване/неразположение. Може да се нуждаете от малко време за почивка! За щастие нещата трябва да започнат да се оправят веднага щом дадете приоритет на грижата за себе си.

Също така е чудесно да обърнете повече внимание на домашния живот, да направите дома си по-красив и уютен. Вие сте във време, когато можете да се откроите с това, че сте постоянни и отдадени във всичко, което правите.

Този месец може да бъде белязан от интроспекция, която в крайна сметка ще бъде по-продуктивна. Важно е да знаете кои сте и какво искате от живота, като дефинирате какво трябва да дадете и да очаквате от вашите взаимоотношения като цяло. Вероятно е необходима промяна в рутината ви през юли - това е очевидно. Може да се почувствате претоварени от тежката работа, която сте полагали, независимо дали от професионални или лични отговорности. Вашите приятели ви вдъхновяват и обогатяват живота ви със своето присъствие и подкрепа.

Юли ще бъде благоприятен за любовни отношения. Венера ще повлияе силно на знака ви, особено в края на този месец. Ще се почувствате привлекателни и ще бъдете като магнит за противоположния пол. Говорейки за любов, бъдете готови нещо да се случи,  внезапна романтична възможност може да се появи.
 
Лъв – Скъпи Лъвове, месец юли ще започне самотен за вас, тъй като ще се стремите да останете сами със себе си. Ще получите нови енергии, като размишлявате и се грижите за себе си. На 10 юли ви очаква изненада, тъй като Слънцето и Уран влизат в хармоничен аспект. Ако се чувствате ограничени, това е моментът да се освободите. Следвайте инстинкта си. Интуицията ви подсказва най-добре как да действате. Юпитер приветства жаждата ви за разширяване на хоризонтите ви и този месец вие показвате решимост да надминете себе си и повече ентусиазъм. Ситуацията ви приканва да композирате нещата, вместо да налагате волята си.

Понякога си струва да промените обичайните си мисловни модели, за да видите голямата картина. През месецът ще успеете да решите много трудни въпроси и ще се справи с неотложните.

Вие и вашите колеги в службата може да проявявате потискащо и конкурентно поведение един към друг и може да изпитате конфликти за власт помежду си. Напрежението, което изпитвате, може да бъде пагубно за психическото ви равновесие. В момента влиянието на вашите планети-покровители отслабва, така че няма нужда да започвате някакви разногласия, които могат да се превърнат в продължителен скандал.

Усещането за финансова несигурност може да ви накара да се почувствате слаби вътрешно и психически неспокойни. В този период, когато ще се нуждаете от емоционална сигурност, може да имате известни притеснения за бъдещето си и може да почувствате дискомфорт, че не можете да правите това, което искате. Интензивността на вашата работа може да ви накара да проявите гневно, прибързано отношение към живота.

Юли е подходящ за творчески търсения, творчески начинания, нови запознанства и общуване. Търсете нови възможности за себереализация. За тези, които търсят нова любов, звездите препоръчват да внесете повече ярки цветове във външния си вид - тогава ще бъдете по-впечатляващи.
 
Дева – Скъпи Деви, хороскопът ви за юли предвещава желани и нежелани промени. Това е времето за коригиране на някои от плановете, тъй като много от целите ви ще изискват промени под влиянието на обстоятелствата. Освен това негативното въздействие на планетите върху представителите на вашия знак е сведено до минимум и се среща само в определени дни.

Имате много проекти в ума си и голяма решимост да ги осъществите. Време е да коригирате плановете и стратегиите си, за да извлечете максимума от играта. Ако се стремите да се освободите от определени предишни ограничения, за да реализирате своите проекти, заложете на първите две седмици, за да начертаете основните линии. Вие получавате подкрепа във вашите инициативи, но избягвайте да се впускате с главата напред в края на месеца. Успехът в бизнеса ще съпътства само онези хора, които ще могат разумно да оценят ситуацията. Само неувереността в себе си, пасивността,  и отказът от участие могат да попречат на успеха.

Трябва да помните, че здравето е много важен аспект от живота. Избягвайте преумората, нервния стрес и всякакви разногласия и ако е възможно поддържайте добро настроение. Проявявайте повече сдържаност. Опитайте се да ограничите жаждата за доминиране над другите, особено над любимия човек. Отдихът сред природата ще възстанови силите ви. Масажът и водните процедури ще ви помогнат да облекчите натрупаното напрежение.

Юли може да бъде изключително благоприятен период от гледна точка на романтичните отношения. През втората част на месеца, след 17 юли, повече вероятни са да се създадат платонични отношения, причината за което са тригоните на Меркурий с Нептун и Юпитер - символ на романтични и възвишени отношения. Обвързаните Деви да избягват да започват дребни битови кавги.
 
Везни - Скъпи Везни, юли може да започне с лек дефицит на вашата енергия и сила, но това ще бъде по-екстровертен месец от предишния. До 22-ри Слънцето ще осветява полето на вашата кариера, като ви дава възможност да продължите напред. „Засаждайте“ семената сега, за да извлечете ползите в края на годината. На работа ще получите шанс да се развивате и да увеличавате приходите си. Вероятно ще имате повече професионални задължения, но също така ще се появят възможности за изпъкване.

Втората половина на месеца не е толкова подходяща за сериозни решения, така че използвайте това време, за да преосмислите и преразгледате по-дълбоките си нужди и желания. Възможно е да се чувствате нетърпеливи за някои неща и планове, които имате предвид, но би било добре да избягвате импулсивните действия. Това е нещо, което няма да е толкова лесно, колкото изглежда. В края на юли ситуацията е малко по-нестабилна. Поради действията на Уран и Сатурн плановете ви може да бъдат нарушени и ще се страхувате как обстоятелствата ще се отразят на вашите финанси. Във всеки случай се опитайте да поемете дълбоко въздух, да се успокоите и да си върнете вярата в себе си. Имате нужда от план, който ще ви издигне от пепелта като Феникс.

Проверете здравето си, направете нужните рутинни прегледи, тъй като обикновено пренебрегвате себе си. Спонтанно вашият приоритет този месец ще бъде да пътувате и да разширявате хоризонтите си. Около края на месеца може да се случи неочаквано, но приятно пътуване.

Насладете се на благоволението на планетите над любовния ви живот. Не отблъсквайте хората, които искат да флиртуват с вас. Дайте им възможност да се доближат до вас и ще бъдете приятно изненадани.
Този месец ще донесе на някои представители на знака „ухание“ от миналото. Много вероятно е да се върнете към „позната“ прегръдка, но не забравяйте, че това също ще крие риск.
 
Скорпион – Скъпи Скорпиони, юли ще бъде богат на различни събития. Потокът от ежедневни дела сякаш ще  се носи с мимолетна скорост. Месецът ще премине под знака на пречистването на мислите, планетарната енергия на любовта, господството на ума над стихията на чувствата. Когато Слънцето преминава през Рак, вие ще бъдете по-отворени към възможностите, които ще ви бъдат представени.

Вие сте един от знаците, които ако искате нещо, непременно го постигате, без да настъпвате никого, а със собствени усилия. Астроскопът ви препоръчва да изоставите абсолютно всички фантастични планове и да си поставите само постижими цели. В момента позицията на звездите може да ви насърчи да предприемете не добре обмислени стъпки. Липсата на информация или грешна такава, може да ви подтикне да вземете неправилно решение.

Не позволявайте на вътрешното емоционално състояние и напрежение да се превърне в конфронтация с външния свят. Ако започнете да прехвърляте собствената си негативност върху околните, лесно ще си създадете врагове. Внимавайте да не се забърквате в скандали или да влизате във всякакви противоречия.

Посветете време на децата, не пестете от родителските си задължения! Смяната на обстановката и освобождаването от скучното ежедневие ще повлияят положително на живота ви.

Добре е да анализирате миналото и да се опитате да коригирате грешките, които сте направили с партньора си. Не забравяйте, че спокоен разговор води до компромис, спорът не ви е от полза. Точният момент е да докажете на партньора си, че сте негова опора. В любовните отношения е желателно да демонстрирате по-голямо постоянство, а в сърдечните въпроси всяка инициативата е добре дошла! Приятелствата могат да се превърнат в нещо повече. Необвързаните, сега не ви е интересно да влизате във връзка, но с желание ще флиртувате и ще се забавлявате като излизате.
 
Стрелец – Скъпи Стрелци, юли ще ви донесе много задължения от всякакъв вид. Предчувствията ви ще бъдат точни, а мислите – далновидни. Запретвате ръкави, за да изпълните задачите и да поемете отговорностите, които са ваши. Ще бъдете много динамични и водени от истинско желание да трансформирате живота си на емоционално или професионално ниво. Ако имате духа и качествата на добър стратег, възползвайте се от възможността да поискате повишение.

Ще трябва да бъдете по-внимателни при някои конфликти с хора от вашия кръг на общуване. Ако не поддържате правилния баланс, може да докарате нещата до ръба и да попаднете в ситуации, за които да съжалявате.

Концентрацията на вниманието ви намалява през юли, което може да попречи на работа, свързана с числа, документи, обработка на информация или старателни изследвания. Професионалните ви проблеми няма да бъдат решени лесно този месец, тъй като това не е моментът за решаване на проблеми. Също така не е благоприятно време да преминавате на нова работа. Ще се адаптирате по-дълго време и няма да останете удовлетворени от новото място, а може и да не се задържите дълго.

Повишава се чувствителността на пикочния мехур.  Уязвими ще бъдат долната част на гърба и бъбреците. Препоръчително е да избягвате твърде пикантни или твърде солени храни. Пълнолунието в Козирог на 13 юли няма да ви се отрази много добре, тъй като образува квадратура към вашия планетарен управител– Юпитер.

Юли е страхотен период да си починете и да се отпуснете, тъй като ще се откъснете за известно време от реалността, ще се насочите към мечти, духовни търсения и най-оптимистичното възприятие на света около вас. Възможно е да се присъедините към група, за да увеличите духовните си познания.

В любовния си живот имате нужда от спокойствие и хармония, но планетите все още няма да ви го дадат. Не приемайте странни предизвикателства и претегляйте нещата добре, преди да вземете решенията си.
 
Козирог – Скъпи Козирози, като цяло юли ще бъде положителен месец за вас. Първата половина на месеца е много благоприятна, финансовото състояние е добро и в този период можете да планирате по-кратка ваканция. Късметът ще бъде с вас навсякъде. Още от първите дни на юли ще демонстрирате изключителна енергия и активност.

С напредването на месеца ще настъпи и усложняване на ситуацията на работното място. Проблемите ви ще бъдат свързани с конкуренцията и методите, използвани от други хора, за да ви накарат да се провалите. Вашата проницателност и остроумие трябва да бъдат използвани добре, за да се измъкнете от неприятностите. Вашата кариера също ще изисква правилната стратегия, за да напреднете, а това ще бъде възможно само ако познавате хората, които са до вас. През втората половина на юли трябва да изчакате малко с отговорните решения и активни действия. Защото необмислените действия и погрешната позиция могат да ви навредят.

Социалните ви задължения ще се увеличат, но също и нуждата ви от общуване. В същото време вие активно ще преследвате вътрешните си цели и ще почувствате нужда да започнете нови начала по отношение на вашето личностно израстване.
Избягвайте да демонстрирате авторитарност и властолюбиво поведение, което може да ви вкара в проблеми. Ще получите много упреци и претенции от близките си за това. Уверете се, че не пренебрегвате партньора си. Всичко ще бъде наред, стига да не се фокусирате само върху себе си. Някои не са сигурни дали партньорът е верен и този въпрос ще продължи да ви измъчва, нямате сили да разкриете страховете си пред любимия човек. Помислете няколко пъти, преди да поискате обяснения, дали ретроградните планети са подбудили тази идея през предходния месец или тя се основава на факти. Свободните представители на знака ги очаква спокоен месец, без големи промени. Ще бъдете фокусирани върху приятели и близки роднини, ще се радвате на общуването.
 
Водолей – Скъпи Водолеи, месец юли ви дава възможност да продължите с необходимите промени, стига да се възползвате от възможностите, които ви се предоставят. В кариерата и финансите ви нещата вървят добре. Ако вашите изисквания са разумни, тогава вашите цели за промяна и обновяване ще бъдат много по-лесни и много по-бързи за постигане. Уверете се обаче, че сте преценили правилно всички промени, преди да ги задействате. Ако пренебрегнете висящите си задължения, с течение на времето ще бъде много трудно да обърнете хода на нещата по-късно.

Настроението ви като цяло ще бъде добро, ще пръскате позитивна енергия навсякъде. Предстоят ви нови пътища, тъй като ще успеете да преодолеете някои препятствия и трудности. Ще се наслаждавате на ежедневието, необременени и с усмивка на лицето.

Използвайте месец юли, за да работите върху себе си! В средата на месеца обаче ще имате нужда и от подкрепа, защото може да се почувствате претоварени. Ако е възможно, вземете няколко дни почивка, за да си починете и да се посветите на себе си, за да възвърнете загубената енергия. На тялото ви липсва достатъчно физическа активност!

Ако предният месец е внесъл промени в отношенията ви, звездите през юли ще ви помогнат да изясните нещата. Венера, която се намира в полето на чувствата през първите две десетдневки, ще увеличи необходимостта да бъдете възможно най-интимни с партньора си, дори можете да планирате нещо заедно.  Организирайте съвместни разходки, пътувания и се наслаждавайте на приятни занимания. Ако сте необвързани, това е добър момент да разширите социалния си кръг.
 
Риби – Скъпи Риби, юли ще ви донесе положително, оптимистично усещане за благоденствие. Готови сте за промени и можете да ги осъществите, стига да сте обмислили нещата и да прецените положителните и отрицателните аспекти на всяка ситуация.

Ако сте искали да смените работата си, през юли ви очакват добри новини и възможност да напреднете и да промените бизнес позицията си. Практичността и упоритостта са качествата, които най-добре ви описват в следващия период.

Освен това мнозина ще трябва да решават проблемите на други хора, да поправят повреди или ремонти вв дома, както предупреждават някои напрегнати аспекти. Този месец сте решени да се изправите срещу някои хора и ситуации, които досега са пречели на вашите действия. Трябва да бъдете особено внимателни и да натиснете правилните бутони в точното време.

Вашите нужди и желания ще бъдат в противоречие и докато не намерите правилния баланс, ще трябва да отделяте повече време на себе си. Ще се сблъскате с някои емоционални предизвикателства и трябва да намерите смелостта да се справите с тях. Нищо и никой не си струва да рискувате личното си спокойствие и сигурност, от които толкова се нуждаете.

В любовния си живот ще преминете през период, в който връзките ви ще стават все по-дълбоки, разкривайки своята положителна страна. Ще имате по-добра комуникация с партньора си и това ще ви позволи да си поставите някои общи цели.

Имайте предвид, че е необходимо повече търпение в личните отношения и формиране на общи цели, за които да се борите.

Необвързаните ви очаква интересен месец в сферата на любовта, ще се радвате на внимание и ухажване. От вас зависи да решите дали искате да влезете в сериозна връзка. Няма да сте толкова мотивирани, както преди, но отчасти ще бъдете по-спокойни, когато става въпрос за любов. Въпреки това, благоприятният период, когато е възможно да влезете в любовна връзка, е в последната десетдневка на юли. Някои Риби могат да се влюбят, други ще намерят добри приятели и съюзници.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5872 0

Водещи новини