Абсолютно противопоказно е да се изпитват гняв и раздразнение в този ден

  • 30 юни 2022 06:01

  • 2415
  • 0
Абсолютно противопоказно е да се изпитват гняв и раздразнение в този ден
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Луната e в знак Рак до 03:41ч на 1 юли.

Влиянието на Луната в Рак продължава да е интензивно и дълбоко. Повишава се чувствителността, ставаме по-емоционални, възприемчиви и раними. Нежелателно е да се отправят всякакви критики и претенции. Собствените преживявания сега са по-важни от всичко случващо се във външния свят. Това не е най-подходящият момент за вземане на решения и необмислени действия. Човек ще се чувства най-добре в комфортна обстановка. Подходящо време, в което трябва да се погрижите за семейството и близките хора.

Уязвими са стомаха и млечните жлези, както и дванайсетопръстникът. Луната в Рак увеличава чувствителността на стомаха, така че трябва да бъдете изключително внимателни в диетата: може да имате неприятни явления като болки, киселини. Увеличава се чувствителността и на черния дроб.

Лунен календар: 2 лунен ден започва от 06:33ч на 30 юни до 07:32ч на 1 юли

Абсолютно противопоказно е да се изпитват гняв и раздразнение в този лунен ден - това ще попречи на пречистването на плътното тяло и настройката на биокомпютъра. Енергийният център, който е свързан с втория лунен ден е некласически. Той се намира под носа, добре е да се концентрирате върху тази точка.

Ден, в който трябва да определите кое е полезно и кое вредно за вас в живота. Направете следният тест: Формулирайте си мислено намерението, че ще определите за себе си какво е полезно и вредно. Разположете се удобно и поставете лявата си ръка върху стомаха. Помислете какво ви интересува, какво ви харесва. Може да мислите за всичко – за работата си, за човек, за храна. Спокойната реакция на стомаха в отговор на вашите мисли показва ползата за това, което мислите. Ако усетите, че се разбунтува, започне да къркори или ви се повдига, значи това нещо не е полезно за вас.

Ако имате склонност към алчност, скъперничество, то в този лунен ден може да се прояви. Не давайте воля на този порок, а обратното, опитайте се да проявите щедрост. Дайте на някого (може и на себе си) подарък, раздайте ненужните неща - всичко ще ви се отплати и ще ви се върне пълно при вас. Но има едно условие: Не бива да съжалявате за това, което давате.

Нови дела да не се започват. Изключение: много е добре да се започне цикъл от физически упражнения или курс в ново обучение. Информацията, която получавате днес, ще бъде важна за целия месец. Желателно е да се избягват конфликти и бурни изблици на емоции. Да не се пропилява този ден. Вземете ситуациите в свои ръце и следвайте късмета си.

Втори лунен ден е празник за секса, затова той трябва да бъде празничен, забавен, оригинален. Това е най-доброто време да изпробвате нови сексуални техники, позиции.

Не бива да ядете каквото ви попадне, но и не се отказвайте от това, което ви се иска. Диетата има благоприятен ефект. Може да се подстригвате.

Слънчев календар – 12 слънчев ден – В този слънчев ден става астрално изчистване и пробуждане на живота. В него господстват скрити сили. Вслушайте се в интуицията. Денят е добър за медитация и молитва. Днес всеки получава толкова, колкото е заслужил. Проявете искреност, доброта, миролюбивост, милосърдие. Освободете се от емоциите. Отпуснете се и се предайте на потока на събитията.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2415 0

Водещи новини