Човек трябва да се посвети на това, което иска душата му

  • 29 юни 2022 06:28

  • 3288
  • 0
Човек трябва да се посвети на това, което иска душата му
© pixabay

Луната e в знак Рак до 03:41ч на 1 юли.

Влиянието на Луната в Рак, ще бъде особено интензивно и дълбоко. Повишава се чувствителността, ставаме по-емоционални, възприемчиви и раними. Нежелателно е да се отправят критики и да се предявяват претенции. Собствените преживявания сега са по-важни от случващото се във външния свят. Не е най-подходящият период за вземане на решения и необмислени действия. Трябва да си осигурите комфортна обстановка. Сега е най-доброто време за създаване на уют у дома. Подходящо време, в което трябва да се погрижите за семейството и близките хора. 

Уязвими са стомаха и млечните жлези, както и дванайсетопръстникът. Луната в Рак увеличава чувствителността на стомаха, така че трябва да бъдете изключително внимателни в диетата: може да имате неприятни явления като болки, киселини. Увеличава се чувствителността и на черния дроб.

Лунен календар: 30 лунен ден от 05:39ч до 05:53ч на 29 юни

Новолуние в 05:53ч в знак Рак – Новолунието е прекрасно време за работа над себе си, за йога и медитация, за лична „инвентаризация” и работа над своя имидж. Замете се с нещо вдъхновяващо. Движете се с потока. 

повече тук: Лицето на Новолунието в знак Рак - Астро - Новини Бг (novini.bg)

1 лунен ден започва с новолунието от 05:53ч и продължава до 06:33ч на 30 юни

С новолунието започва първият лунен ден, който е чист ден.  Стремете се към хармония. Човек трябва да се посвети на това, което иска душата му. Изхвърлете всички негативни мисли от ума си и не ги допускайте, защото могат да се въплътят. Сега те придобиват особена сила. 

Във всеки случай 1 лунен ден се характеризира като ден за планиране на бъдещето. Помислете какво бихте искали да правите през следващите тридесет дни. Но не предприемайте нищо още! Сега трябва да се отпуснете максимално и да планирате действията си за следващия месец, нека вашите мислени образи бъдат колкото може по конкретни и подробни. 

Може да си напишете списък с желания. От това какъв фундамент ще бъде заложен сега, зависи целия нов лунен месец. При изпълнението на желанията помага тяхната визуализация. Мислено си представяйте резултата от действията си, какво искате да получите в рамките на един месец. Тогава космическите сили ще ви помогнат и ще изпълнят желанието ви. В този ден енергията на ума, на мислите е много по-силна. Разбира се, плановете и желанията ви трябва да са положителни. Не можете да пожелаете на някого зло, да планирате отмъщение или каквото и да е действие, което вреди на живо същество. Природата реагира изключително негативно на подобни намерения, тогава вашите планове могат да се обърнат срещу вас.

Тъмните сили се активизират на астрално ниво

Секс по възможност е добре да бъде избягван. Организмът е в състояние на самокорекция, поради което всяка намеса ще доведе до грешка при настройването на вашия биокомпютър.

Слънчев календар – 11 слънчев ден –  Свързан е със Слънцето. Денят е светъл и радостен. Време за познание и преоткриване на света. Ден на промените. Щастието съпътства авантюристите, хората, които знаят как да уловят момента. На децата не трябва нищо да се отказва, направете им подарък. Играйте с тях, заемете се с обучението им. Заведете ги на сладкарница, на цирк, куклен театър, изведете ги на разходка.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3288 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини