Седмичен хороскоп от 27 юни до 3 юли

  • 27 юни 2022 10:00

  • 8379
  • 0
Седмичен хороскоп от 27 юни до 3 юли
© Pixabay

Астро-аспекти

28 юни – Марс секстил Сатурн

28 юни – Нептун излиза в ретроградност

29 юни – Слънце квадратура Юпитер

29 юни – Новолуние в Рак в 05:53ч

02 юли – Марс квадратура Плутон

02 юли – Меркурий тригон Сатурн

02 юли – Меркурий квадратура Нептун

Луна през седмицата се движи през знаците –Близнаци, Рак, Лъв и Дева

Благоприятни дни за подстригване –  30 юни; 1 юли

Благоприятни дни за боядисване на косата –  29, 30 юни; 1 юли

„Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

28.06. 05:40 - 28.06. 14:55
30.06. 23:15 – 01.07. 03:41

03.07. 13:00 – 03.07. 15:32

Овен – Слънчевата енергия от този период е насочена предимно към вашето семейство, домакинска работа и въпроси, свързани с вашия дом. Осъзнавате все повече своята роля и влияние в семейството. Някои обстоятелства могат да породят арогантност, упоритост и излишна гордост. От своя страна тези нагласи и поведение могат или да причинят, или да влошат проблеми с родителите и другите членове на семейството. Тези дни са красиви и оптимистични, а най-важното е, че ще засилят флирта и еротиката с партньора ви. Предстоящите дни са страхотни за забавление, за излизане, за пътуване...

Благоприятни дни – 27, 28.06.; 01, 02.07.

Бъдете внимателни –29, 30.06.

Телец – Започва много комуникативна и социална седмица и приоритет ще ви бъдат контактите с любимите хора. Добро време, в случай че искате да се сближите с някой роднина, да изгладите недоразумение или просто да прекарате време заедно. Венера ще ви постави в процес на търсене на нови познанства. Професионалният ви живот или работата, свързана с вас, може да е източник на безпокойство, но това ще е временно и няма да ви притеснява дълго време. Опитайте се да намалите напрежението и нервността и по-често изхвърляйте излишната негативна енергия чрез физическа активност.

Благоприятни дни – 29, 30.06.

Бъдете внимателни –01, 02.07.

Близнаци –Присъствието на Венера във вашия знак ще внесе свежа глътка въздух в личния ви свят, но и в настроението. Ще ви направи по-екстровертни и ще увеличи чара ви. Ако сте свободни, има голяма вероятност да се появи нов фен или нов интерес, който ще събуди любопитството ви и ще ви въведе в играта на флирта. Може би се борите с проблем и не сте сигурни кое е „правилното“. Фокусът ви ще бъде и върху финансовия сектор, задълженията, приходите и разходите. Повече почивка и релакс ще ви накарат да се чувствате по-добре.

Благоприятни дни – 01, 02.07.

Бъдете внимателни –27, 28.06.

Рак – Изглежда, че работата няма да бъде един от приоритетите ви тази седмица, тъй като вниманието ви ще бъде насочено към други области, в резултат, на което работните проблеми ще се решават почти механично. Слънцето, което дирижира от вашия знак, засилва самочувствието и ще ви накара да си поставите нови цели и нови планове. Вероятно ще започнете да забелязвате как ставате център на вниманието на другите и често ще ставате обект на обсъждане. Ще можете да довършите много от започнатите си дела. Мнозина ще имат таен романс или тайни срещи.

Благоприятни дни – 02, 03.07.

Бъдете внимателни – 29, 30.06.

Лъв – Седмицата може да създаде интровертна и в същото време романтична нагласа. Не позволявайте на ума си да навлезе в порочния кръг от негативни мисли. Тези дни може да почувствате, че имате нужда да прекарате време със себе си или от почивка, което ще ви накара да отложите срещи и да ограничите контактите и да прекарате повече време в уюта на дома. От друга страна Венера ще събуди искрица живот във вас и ще породи желание да потърсите любими приятели. Избягвайте да потъвате в стрес на работа. Ще потърсите хармония в партньорските си отношенията си, за да се разтоварите от ежедневните проблеми. Добре е да планирате кратко пътуване или ваканция заедно. Почивката е необходима и важна на всеки етап от връзката.

Благоприятни дни – 27, 28.06.

Бъдете внимателни –01, 02.07.

Дева – Започва седмица без особено значение. Отделете повече време на хората, които ви изпълват с положителни емоции. Срещата с приятели ще има благотворно влияние върху вашето настроение. В работата бъдете активни, но не предприемайте финансови авантюри. Доверявайте се на интуицията си повече отколкото на информацията. Избягвайте да бързате в каквото и да е. Може да се отворят възможности в професионалния сектор. Ако сте свободни, има вероятност да започнете романтичен флирт по време на социално задължение или бизнес среща.

Благоприятни дни – 29, 30.06.

Бъдете внимателни –27, 28.06.

Везни – Доста натоварен период в работата очаква представителите на знака. Ще имате възможности да реализирате някои професионални планове. Хората, които са във вашата професионална среда, изглежда ще играят решаваща роля върху вашето настроение, но и за начина, по който се справяте с професионалните дела. Вероятно ще има нещо, което ще търсите и искате, но Слънцето ще ви помогне да го приближите и да се настроите така, че да постигнете целта си. Може да опитате нещо ново с външния си вид, нова прическа, нови дрехи, нещо, което да ви накара да се почувствате обновени.

Благоприятни дни – 27, 28.06.; 01, 02.07.

Бъдете внимателни –29, 30.06.

Скорпион –Започва период, в който с правилните ходове може да постигнете професионален или финансов успех. Венера ще внесе обновление в личния ви живот. Ако сте свободни, изглежда ще имате някои възможности за нови запознанства в близко време. Ако имате връзка, пътувайте с партньора си – това ще ви изпълни с приятни емоции. Колкото и да сте заети, опитайте да намерите време, което да посветите на себе си. Бъдете внимателни с парите сега, като избягвате всякакви рисковани начинания. Пред вас може да се отвори нова врата, гледайте да не я отминете без да я забележите.

Благоприятни дни – 29, 30.06.

Бъдете внимателни –01, 02.07.

Стрелец – За вас ще започне една релаксираща седмица. Ще ви се струва, че съдбата постоянно ви изпраща някакви знаци и това наистина е така. Засилва се интуицията ви, която ще бъде вашият ценен съветник и съюзник в ходовете и решенията, които ще трябва да вземате. Изглежда нещо ще се промени в личния ви живот, тъй като приоритет ще ви бъдат въпроси, свързани с връзка, запознанство или флирт. Ако сте свободни, много е вероятно да срещнете човек, който ще ви намери за особено интересна и привлекателна личност. Нещата могат да прераснат дори в нещо повече. Не се претоварвайте с прекомерна работа и намирайте възможности за добра почивка.

Благоприятни дни – 01, 02.07.

Бъдете внимателни –27, 28.06.

Козирог – Намирате се в добра физическа форма, но има много задачи и отговорности, които трябва да бъдат изпълнени. Имате способността да вземате дългосрочни решения и да ги отстоявате. Вие сте на прага да започнете нещо ново. Изглежда, че ще промените приоритетите си през тази седмица. Изпълнени сте със сила и страст. Вашата харизма ви прави привлекателни за хората около вас. Отделете време за повече романтика. Ако сте във връзка, това ще изисква внимание, тъй като може да ви отдалечи един от друг. Ако сте свободни, много е възможно да възникне интерес към някой на работното ви място или място, където сте почти всеки ден.

Благоприятни дни – 02, 03.07.

Бъдете внимателни – 29, 30.06.

Водолей – Тази седмица обещава да бъде активна и креативна. Ежедневието ви ще бъде изпълнено със съпътстващи задължения. Венера е благоприятно разположена към вас в другия въздушен дом и може да доведе до нов флирт или нова любов. Ще имате доста възможности да общувате, да се запознавате с нови хора, да флиртувате, но и да се влюбите. Излизайте по-често. Ако имате връзка, ще се създадат подходящи условия да се сближите с партньора си във всякакъв смисъл. Направете това, което сте планирали да направите от дълго време, може би да се срещнете с приятели, да започнете нова диета, да отидете на шопинг или почивка. Ще си върнете оптимизма и увереността в силите си.

Благоприятни дни – 27, 28.06.

Бъдете внимателни –01, 02.07.

Риби – Слънцето в настоящата си позиция ще създаде добри условия в личния ви живот, ще увеличи любовта, съзиданието, вдъхновението и въображението. Ще благоприятства всичко свързано с това. Ако сте професионални творци в някакъв смисъл, това ще бъде много творчески и продуктивен период за вас. Ще се отвори нова глава в личният ви живот. Бъдете много внимателни с финансите. Вероятно ще се радвате на хармония в брачните отношения, а чувствата ще бъдат взаимни и ще придобият специална дълбочина. Всички спорни въпроси ще бъдат решени, преди да имат време да се развият, защото вие и вашият партньор ще бъдете изключително благоразумни и деликатни в отношенията си.

Благоприятни дни – 29, 30.06.

Бъдете внимателни –27, 28.06.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
8379 0

Свързани новини

Водещи новини