Денят предразполага към конфликтност

  • 25 юни 2022 06:00

  • 3553
  • 0
Денят предразполага към конфликтност
© Pixabay

Луната е в знак Телец до 02:14ч на 26 юни

Луната в Телец внася някаква умиротвореност в живота, увеличава самоконтрола. Хората стават по-практични и с материална нагласа, по-възприемчиви към красотата на земният свят и малките радости на живота, в това число яденето и секса. Сега рядко могат да възникват силни изблици на гняв и недоволство.

Време за завършване на започнатото, но не е подходящо за въвеждане на нови идеи. Добре е да се отложат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и съобразителност.

Уязвими са областта на челюстта, гърлото, врата, зъбите, ушите и ендокринната система. Благоприятен е масажът на вратните области с масло от арника. Пазете гърлото от викане и избягвайте силно изстудени напитки.

Лунен календар: 26 лунен ден от 03:13ч на 25 юни до 03:41ч на 26 юни

26 лунен ден се счита за един от критичните дни. Има склонност за конфликтност, прояви на упоритост, доказване на своята правота във всичко. При спорове обаче не се стига до добри резултати.

Тежък период, когато трябва да съберете своите физически и духовни сили,  да не се подавате на различни провокации и съблазни. Характерна е емоционална нестабилност, честа смяна в настроенията, водещи до спорове, конфликти и скандали.

Седмичен хороскоп от 20 до 26 юни

Необходимо е да се запази спокойствие и въздържание. Отнасяйте се към всичко ставащо с известна доза ирония и каквото и да става, не губете чувството си за хумор.

Постарайте се да мислите само положително. Създадените през този ден мисли могат съществено да повлияят на вашето бъдеще. Съветът е нищо да не се започва или планира, тъй като може да “затънете в блатото” или нещата да ви се реализират на обратно. Много енергия в този ден отива за празно дърдорене - следете за думите си или по-добре замълчете.

В работните колективи могат да възникнат скандали и спорове. Неблагоприятен ден за вземане на важни решения, за активни действия, за установяване на нови връзки и контакти. Особено внимателни да бъдат шофьорите. Възможни аварии, инциденти, стълкновения по пътищата и други чакат тези, които не са предпазливи.

26 лунен ден се счита за един от най-опасните дни за здравето. Болестите започнали сега са опасни. Колкото е по-проста храната на деня, толкова по-добре. Може да се проведе гладуване. На тренировки и фитнес изпълнявайте само разхлабващи, разпускащи и стречинг упражнения.

По-добре е да се въздържате от сексуални занимания, тъй като те няма да могат да ви донесат очакваното удовлетворение.

Подстрижката не се препоръчва. Това може да доведе до сриване на вътрешната енергия и до депресии.

Слънчев календар – 7 слънчев ден –  Не бива да сте мрачни. Не се застоявайте дълго на едно място. Всяко движение е благоприятно. Този ден не дава нищо на мрачните и унили хора, които са загубили интерес към живота. Не бива да се проявяват в този ден алчност и завист, това може да стане причина за сърдечно-съдови заболявания. 

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3553 0

Водещи новини