Какво ни носят аспектите на Слънцето със Сатурн и Нептун

  • 15 юни 2022 19:12

  • 2780
  • 0
Какво ни носят аспектите на Слънцето със Сатурн и Нептун
© Pixabay
Слушай новината Слушай новината

На 16 юни Слънцето образува хармоничен тригон със Сатурн. Какво ни носи това?

Период на сдържаност, спокойствие и концентрация. Възможност за укрепване на социалната и материална база. Кратък период на нарастващо постоянство, издръжливост, търпение, старание във всички задачи, идеи, планове.

Изгражда солидна основа за продължаване на дългосрочни дела и проекти. Отложените дела сега могат благополучно да бъдат разрешени. Благоприятен период за планиране и подготвяне на дългосрочни проекти за бъдещето, но в същото време трябва да бъдете по-благоразумни, предпазливи и настойчиви. Добре ще е, ако можете да се възползвате от съветите на по-възрастни и опитни хора.

Сериозността и самоконтролът помагат да се успее във всяка работа, като много е полезно в този ден да съставите работен план да действията за по-дълго време отсега нататък.

Добре е да се посещават властите, шефовете, държавните институции и ведомства, добре е да се започват нови бизнеси, нови предприятия. В това отношение работата върви добре, там където са необходими издръжливост и постоянство, концентрация на мисълта.

Добре е за създавате на всяка компания, фирма или група, да се сключват споразумения, договори, съюзи и връзки. Можете да направите успешна и изгодна покупка и продажба на земя, недвижими имоти. 

Меркурий в Близнаци (от 13 юни до 5 юли)

Добро време за правене на дългосрочни планове, за работа в екип, за домакинска работа и имотни въпроси, за земеделие и строителство, за закупуване на собствена къща, апартамент, за сключване на нови споразумения и договори, за годеж и брак (при жена), за организиране на всякакви събития, за реализиране на идеалистични стремежи. Пряко повлияни ще бъдат Близнаци и Водолеи.

В същото време Слънцето се сблъсква в квадратура с Нептун

Това е неблагоприятен аспект, който дава силни емоции, конфликт между волята и идеализма. Може да причини голямо объркване, лесна податливост на внушения, поведение, забулено в сянка, следване на химери. Лесно можем да бъдем измамени. Създава разочарование, недоволство, избягване на отговорности. Харчим повече, отколкото сме възнамерявали, предразполага към използване на неправилни и нечестни средства за постигане на целите.

Да се внимава с употребата на лекарства, наркотици и алкохол. Неподходящо време за анестезия. Тайни любовни връзки или измама в любовта. Самозаблуда по отношение на истинските отношения. Нежелана бременност. Ако се намирате на почивка на море, край голям язовир, непознати водоизночници, бъдете много внимателни. Не влизайте на дълбоко. Пряко повлияни ще бъдат Близнаци и Риби.

Съсредоточете се върху духовните търсения. Влиянието на двата аспекта е 2-3 дни.

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2780 0

Свързани новини

Водещи новини