Всичко, което човек получи в този ден, ще му бъде полезно през целия месец

  • 31 май 2022 06:08

  • 5931
  • 0
Всичко, което човек получи в този ден, ще му бъде полезно през целия месец
© Pixabay

Луната е в знак Близнаци до 08:50ч на 1 юни

Луната в Близнаци покровителства хората, отнасящи се леко към живота. Интелектуалните потребности са по-важни от практичните умозаключения. Хората са склонни към лекомислие, недообмислени изказвания и решения, излишна бъбривост. Неподходящо за рутинни дела. Това е времето на нестандартните постъпки и неочакваните решения.

Полезно е да танцувате или да гледате танцуващи хора, да бъдете в приятна компания, на красиви места, да общувате с любим човек, да се занимавате с творчество.

Сега са уязвими белите дробове, често ще има затруднено дишане и запъхтяване. Бъдете внимателни с ръцете и плещите, не ги натоварвайте. Съществува голяма вероятност от травми. Уязвима е също нервната система.

Лунен календар: 2 лунен ден от 06:13ч на 31 май до 06:54ч на 1 юни

Символ на деня е рогът на изобилието. Обърнете внимание на правилното приемане на даровете на деня. Необходимо е да се отбележи, че даровете на второто лунно денонощие идват само при тези, които са посветили предишният период на подробно планиране. Това се явява едновременно като награда за свършената работа и първо изпитание по пътя към достигане на целите.

Ден за натрупване на енергия и осъзнаване на възможностите. Един от най-отговорните дни на лунният месец. Сега залагаме потенциала и тенденциите за развитие на ситуациите в нашия живот до периода на следващото новолуние. Вслушвайте се в своята интуиция. Добре е да не се предприемат на външен план активни действия. Трябва да се прояви разумност, доброта и щедрост, да не се излъчва злоба. Алчността и завистта в този ден са наказуеми. Всичко, което отдадете с радост, ще ви се върне многократно.

Вторият лунен ден е пълен с нова информация, която трябва да се вземе предвид. Всичко, което човек получи в този ден, ще му бъде полезно през целия месец. Въпреки че на пръв поглед може да не е ясно веднага. За да не пропуснете нещо важно, трябва да проявявате повишено внимание към всякакви малки неща и да останете спокойни.

Болести проявили се през втори лунен ден трябва да се лекуват чрез билки и гладуване. Тези болести често имат свойството да се връщат повторно. Подходящо е за гладуване и начало на диета.

Този ден не е за бурни страсти, а за прояви на топлота и нежност. Може да започнете реформи в семейството. Да се избягват конфликтите, тъй като отнемат много енергия, необходима за други неща. Ако те започнат сега, ще продължат през целия месец. Сексът трябва да бъде празничен, забавен, оригинален. Това е най-доброто време за изпробване нови сексуални техники, позиции.

Подстригването подобрява здравето и състоянието на всички органи на чувствата – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това подобрява работата на отделителната и храносмилателната системи. След подстрижката в този ден, косите ви може да започнат да се навиват.

Покупки – може да купувате само това, което ви е крайно необходимо.

Слънчев календар – 12 слънчев ден –  В него господстват скрити сили. Днес всеки получава толкова, колкото е заслужил. Отпуснете се и се предайте на потока на събитията. Вслушайте се в интуицията. Добре е да обърнете повече внимание на близките си и да им окажете помощ.

По поведението на животните в този ден може да се съди как се отнасят хората към вас. Да ви излае куче – носи неприятности.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
5931 0

Водещи новини