Денят, в който можете да достигнете ново духовно ниво

  • 28 май 2022 07:15

  • 2192
  • 0
Денят, в който можете да достигнете ново духовно ниво
© Novini.bg/ Canva

Луната е в Телец, където ще остане до 20:24ч на 29 май

Когато Луната е в знак Телец е по-лесно да се почувства настоящия момент, да усетите тялото си и да се насладите на всичките пет сетива. Хубаво е да сте сред природата, да стоите повече време на слънце, да ходите боси, да се насладите на вкусна храна, на красиви гледки, на комфортна обстановка. Благоприятно е за физическа работа със земята и растенията.

Ден, в който се задействат мистериите на Нептун

Това е чудесно време за решаване на практически въпроси. Добре е да се отложат делата, които изискват бързи реакции, бързи решения и съобразителност. Хората сега са по-практично настроени, с материална нагласа. Повече се интересуват от битието.

Гърлото, носа, ушите, врата, ларинкса, трахеята,  щитовидната жлеза сега са много уязвими.

Лунен календар: 28 лунен ден от 04:44ч на 28 май до 05:09ч на 29 май

Един от най-прекрасните, спокойни и светли дни на лунния месец. Негов символ е лотосът - олицетворение на духовното израстване на човека. Всяко духовно търсене в този ден ще бъде успешно.  Днес е денят, в който можете да достигнете ново духовно ниво. Полезно е да работите с астралното си тяло, с чакрите и кармата. 28-ми лунен ден е също изпълнен с мистика. С вас могат да се случат различни чудеса, но техният характер зависи от това как сте преживели изминалия лунен месец. Ако ви се случат неприятни събития, не си мислете, че са случайни. Това е резултатът на вашите негативни действия. Ако пък всичко сте правили правилно, сега ще получите награда. Постарайте се да приемете това, което се случва - и хубавото, и лошото.

С уважение човек трябва да се отнася не само към хората, но и към света наоколо. Забранено е сеченето на дървета или късането на цветя, забранено е убиването на животни. Не трябва да извършвате разрушителни действия - да не се къса и чупи нищо. Може да садите в градината, но не и да плевите. Не късайте и не подарявайте откъснати цветя в този ден, тъй като ставате съпричастни към разрушението и няма да получите небесната благословия.  По-добре е да помогнете на природата в нейното развитие. Например, засадете цветя.

Този лунен ден носи неизменно успех в делата. Всичко ще ви се получава днес. Всякакви дела и начинания, ако са насочени към добри цели, водят до успех. Добър за благотворителност ден по отношение на духовни хора и организации – църкви, храмове, духовни центрове.

През първата половина на лунния ден не се препоръчва пренапрежение. Възможни са внезапни промени в настроението. Следобед чувствата утихват, в душата започва да цари спокойствие. Не предприемайте драстични действия. Бъдете последователни, внимателни и наблюдателни. Мъдростта ще бъде разкрита на онези, които са живели в хармония с Луната през целия месец и правилно са използвали нейната енергия.

28-ми лунен ден е добър за гладуване. Може да използвате сокова диета. Месо не се препоръчва. Храната трябва да бъде лека и еднообразна иначе на следващият ден ще се обострят някои болести.

Сексът трябва да бъде нежен, чувствен и романтичен. Любовта трябва да се разпростира във всички направления. Да се изяви както в духовен, така и във физически план. Да се избягват всякакви грубости, прояви на нетактичност и агресивност. Бъдете колкото можете повече нежни и любвеобилни. Накарайте жената да се почувства жена, а мъжът - мъжествен.

Не е подходящо за подстригване. То може да снижи вашата активност. Опитайте се да сте в добро настроение през целия ден. Мрачният, неприветлив човек може да си навлече неприятности или опасно заболяване.

Слънчев календар – 9 слънчев ден –  Денят на Огъня е свързан с огромна мощ, способства многостранното творческо развитие и разширение на възможностите на човека. Ако имате подем на силите днес, това е добре. Време за пост. Покупки – само най-необходимото, това, което ще ви трябва скоро. Хубаво е да се посети църковен храм. Препоръчва се дома да се очисти от негативна енергия, да има непрекъснато запалена свещ, лампа.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2192 0

Свързани новини

Водещи новини