В този вълшебен ден в човек се включват суперсили

  • 25 май 2022 06:09

  • 2595
  • 0
В този вълшебен ден в човек се включват суперсили
© pixabay

Луната е в знак Овен от 00:41ч на 25 май до 09:24ч на 27 май

Емоционалното напрежение се увеличава, засилва се импулсивноста, нараства конфликтността. Опитвайте да контролирате емоциите и не започвайте да изяснявате отношенията. Днес компромис трудно може да се постигне. Появява се желание да се решават всички проблеми от раз. Действията са по-резки. Липсва търпение. 

Опитайте се да не се претоварвате физически през този период, въпреки че лекото натоварване няма да навреди. Бъдете внимателни, пазете се от наранявания. През деня може да се появи главоболие от време на време. Важните въпроси, които изискват търпение и внимание е по-добре да бъдат отложени. Ще бъде много трудно да се концентрирате и да постигнете добър резултат. Не се препоръчват хирургически операции на главата, мозъка, очите, зъбите.

Лунен календар: 25 лунен ден от 03:41ч на 25 май до 04:01ч на 26 май

Символ на този ден са два съда с жива и мъртва вода, символизиращи енергията и живота от една страна и загубата на енергия и смъртта от друга. Този ден става преход на енергиите на астрала към физическия план и могат астралните образи стават видими за някои. В този вълшебен ден в човек се включват суперсили, идва мъдростта.

Девиз на деня е “Бързай бавно”. В този ден ще успее само този, който не бърза. Избягвайте всяка активност, прибързаност, суетата. 

Не трябва да започвате нищо ново, но е добре да завършвате започнатото. Да не се правят нови планове. Не хабете излишни сили. Да се избягват случайните контакти.

Ден на пасивност, усамотение и покой. Подходящо време за съсредоточаване, самовглъбяване. Опитайте се да видите всяка една ситуация в дълбочина. Вслушвайте се във вътрешния си глас, размислете върху живота си и това, как вие възприемате света. Всеки знак през деня трябва да бъде възприеман като указание за нещо. 

Ден за освобождаване на старото и създаване на ново

Вашият душевен свят сега е уязвим и чувствителен към чуждото вмешателство. Избягвайте теми за личния си живот. Даже събеседникът ви да е сериозен и надежден човек, не се препоръчва да разголвате душата си. Трябва да придобиете способността да обичате себе си, но не нарцистично, а да приемете себе си с всички плюсове и минуси. 

Противопоказно е да се употребяват лекарства, цигари, груба храна – всичко, което затруднява работата на мозъка. Уязвима част на тялото в този лунен ден са ушите, не трябва да ги чистите, да се пробиват, да се оперират. 

Ден за очистване от шлаките - физически и духовни. На заболявания възникнали днес трябва да се обърне сериозно внимание, да се окаже своевременна помощ, защото нещата могат значително да се усложнят.

Подходящ е чувственият и бавен секс. Бързият секс сега не се препоръчва. Създайте романтична обстановка със свещи, цветя и нежна музика. Добре е преди любовните игри да се пие малко червено вино. Може да започнете с разпускащ масаж. 

Венера в секстил със Сатурн

Подстрижката е крайно нежелателна. Поставя под заплаха физическото и психическо състояние. Не подлагайте косата на никакви твърди въздействия, защото всяко нарушение на структурата води до влошаване на работата на енергийно-информационното поле.

В сънищата човек се измъчва от отрицателна енергия, в тях прониква нечиста сила.

Слънчев календар – 6 слънчев ден –  Денят е посветен на любовта. Добре е да успеете да намерите пътя към сърцето на друг човек. Подпомагайте другите хора, старайте се да направите нещо приятно за тях, правете им комплименти. Ден, в който можете да си върнете изгубеното и да се разплетат кармични проблеми. Ако си поговорите с дете в този ден, зарадвате го с нещо, целия месец ще срещате щастието.


 

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2595 0

Свързани новини

Водещи новини