Венера в секстил със Сатурн

  • 24 май 2022 10:31

  • 3891
  • 0
Венера в секстил със Сатурн
© Novini.bg/ Canva

На 24 май Венера образува хармоничен аспект секстил със Сатурн. Позволете си да се отворите за нови влияния и източници на вдъхновение, както в работата си, така и в ролите, които въплъщавате. Този транзит продължава само за 1-2 дни.

Това е период от време, в който да смекчите всички граници, които сте издигнали, които са поддържали алтернативни гледни точки извън вашето поле на съзнание. Когато се откажете от мисловните модели, към които сте се придържали здраво, оставете се да бъдете отворени за съобщения, които получавате от вашите взаимоотношения и среда, които вдъхновяват нов подход към настоящите обстоятелства. Например, можете да се развълнувате, докато четете някой роман или гледате филм, които ви карат да преосмислите как сте приоритизирали целите си или да преосмислите ценностите, които смятате за най-важни. Каквито и нови идеи да ви дойдат в ума през това време, важното е да направите нещо с тях и да ги направите реални по някакъв начин.

Аспектът благоприятства:

• Намирате помощ или дори удоволствие от изпълнението на задълженията си

• Всичко върви гладко и по-лесно

• Добро време за структуриране или работа по някакъв артистичен или дизайнерски проект

• Способността да бъдете по-практични  и организирани ви помага да управлявате ресурсите и финансите си по-добре и по-мъдро

• Благоприятно за отношения с по-възрастен или по-висш или авторитетен човек

• Добро време за бизнес социализиране или осъществяване на контакти, тъй като ще имате по-добър подход и ще направите добро впечатление

Взаимодействията ви с други хора днес са по-сериозни, докато решавате проблеми или работите по детайли. Можете да бъдете много продуктивни и отговорни, но може да не се чувствате особено социални и ще сте склонни да избягвате несериозни разговори. Добър момент за обсъждане на финансови въпроси с консервативен подход и другите ще оценят отговорното ви отношение.

Това е много кратък, но нежно поддържащ транзит, който може да облекчи за ден или два част от напрежението и да ви донесе лекота. Някаква задача, поръчка или дълг, ако имате, вървят добре сега. По-лесно може да намерите решение на някой въпрос.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3891 0

Свързани новини

Водещи новини