Бъдете отворени и възприемащи за новите възможности

  • 22 май 2022 06:01

  • 3254
  • 0
Бъдете отворени и възприемащи за новите възможности
© Pixabay (архив)

Луната е на празен ход от 10:20ч до 18:51ч. - Период, в който не трябва да се започва нищо важно.

Луната е в знак Водолей до 18:51ч

В тези дни човек е привлечен от новото, необичайното, търси промяна. Душата се нуждае от вълнуващи преживявания. Ден за отдих и разпускане, за любов и развлечения. Не трябва да се претоварвате и да влизате в конфликти. Светът в това време е непредсказуем, не знаем какво да очакваме от околните, както и от себе си. Настроението се променя често и рязко.

Уязвими са коленете, долните стави. Да не се тича, да не се върви продължително или да се стои дълго време прав. Очите също са уязвими. Да не се сменят лекарствата и метода на лечение.

Седмичен хороскоп от 16 до 22 май

В 18:51ч Луната преминава в знак Риби.

Лунен календар: 22 лунен ден от 02:24ч на 22 май до 02:54ч на 23 май

Ден на висшата небесна мъдрост. Символ на деня е слонът Ганеша. Добър ден не само за получаване на знания, но и за предаването им на другите, както и ценния опит. Някои езотерици сравняват този лунен ден като „златният ключ”. Полезната информация може да дойде отвсякъде при вас – в автобуса, от радио и телевизия, случайно дочут разговор и т.н. Пред човек се откриват нови възможности, затова трябва да бъдете отворени и възприемащи.

Добър ден за медитация върху сакрални символи, мандали, карти таро. Четенето на свещени книги могат да ви разкрият нов смисъл.

Време, когато пред човек се откриват широки перспективи за достигане до щастието и от които е нужно да се възползвате. Необходимо е да видите положителната страна на всичко, което се случва с вас.

Добре е да проявите своята щедрост и великодушие, да направите подарък на някого.

Днес е необходимо да дишате много чист въздух. Ако не можете да бъдете навън, по-често проветрявайте помещенията.

Препоръчва се да се посветите на дома и домашната работа. Бъдете щедри по отношение на децата. Пазете си нервите и здравето.

Не трябва да се рискува, защото това може да повлече след себе си много непредсказуеми и неуправляеми събития.

Не трябва да се претоварвате физически и емоционално. Избягвайте излишното натоварване със спорове и конфликти.

Не трябва да се предприема нищо ново, никакви действия, от които да очаквате успех или наслада.

Единственият лунен ден, когато употребата на сладко е желателна и се приветства. Употребявайте повече зеленчуци, изобщо растителна храна в големи количества. Заболявания появили се днес са доста опасни.

Хороскоп за май

Благоприятно е за покупки на дрехи и украшения, за неща доставящи удоволствие. Добър знак е да намерите дребни монети с герба нагоре.

Слънчев календар – 3 слънчев ден – Най-мощният по отношение на думите слънчев ден. Силата на словото достига своя пик. Всичко, което произнесете на глас може да се сбъдне, дори най-незначителната фраза. Повече време прекарайте у дома си. Хубаво е да се посвети денят на близките, на занимания с домашните дела и семейството. Добре е да създадете нещо с ръцете си. Денят е добър за музика, пеене и четене на книги.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
3254 0

Свързани новини

Водещи новини