Небе като днешното трябва да бъде снимано и поставено в рамка

  • 20 май 2022 06:00

  • 2310
  • 0
Небе като днешното трябва да бъде снимано и поставено в рамка
© pixabay
Слушай новината Слушай новината

Звездите са благосклонни към нас. Сключват само хармонични аспекти и си взаимодействат по най-добрият начин. Небе като днешното трябва да бъде снимано и поставено в рамка. 

Като цяло е подходящо време за разумен практицизъм, практичен рационализъм, появяването на прекрасни идеи, за писмено общуване, уреждане на различни бизнес дела или с властите.

Луната е в знак Козирог до 15:54ч на 20 май

В това време всичко е подчинено на дълга и отговорността. Ключовите думи са умереност, точност, организация, ред и акуратност. Мислите и действията са насоченикъм практическата страна на нещата. 

Да не се премахват мазоли, кожата ще стане още по-твърда. Благоприятно за епилация, за грижи за кожата, маски за косата, маникюр и педикюр. Хиропрактиката е противопоказна, масажът е нежелателен. Да се намали физическата активност. Уязвими са костната система, гръбначния стълб и коленете. Голямо натоварване на гръбначния стълб, особено на коленете, може да има сериозни последици. Ако не е наложително и спешно, добре е да отложите визитата си при зъболекар.

Луната е на празен ход от 15:01ч до 15:54ч. В този интервал от време нищо важно да не се предприема. 

Луната преминава в знак Водолей в 15:54ч. - Душата се нуждае от нещо по-вълнуващо. Време за отдих и разпускане, за любов и развлечения. Уязвими са коленете, долните стави, очите.

Лунен календар: 20 лунен ден от 00:59ч на 20 май до 01:47ч на 21 май

Ден за алхимия на духа. Време за постигане на висша мъдрост, за вътрешно творческо преображение. Ден подходящ за размисъл, в който може да се вземат важни решения.Всички действия трябва да са много добре обмислени. По-добре е да се работи бавно, но качествено, като се проверява внимателно всичко. Правете това, което обстоятелствата изискват. Успехът ще съпровожда тези, които работят задружно в колектив. Опитите сами да постигнете нещо няма да доведат до никъде и ще се изчерпят бързо енергийните ви резерви. 

Добро време за възстановяване на семейната хармония. Всички разговори, които саотлагали досега, могат да се осъществят успешно. Да се избягват сцени на ревност, критики и нападки, защото могат да станат повод за разрив в личните ви отношения. Хората, които са най-близко до вас, отразяват вашата собствена личност, така, че не бързайте да ги съдите и обвинявате. Всички разногласия, които възникнат в този ден водят до сериозни конфликти. В тази връзка опитайте се да не се карате със своите близки. Поради взаимовръзките в света, всичко се случва като в една верижна реакция. Всяка неправилно казана дума в 20 лунен ден може да причини много нежелани последици в бъдеще. 

Днес могат да се случат интересни събития, да изпитате нови емоции и усещания. Ако осъществите ново запознанство, може да се превърне в нещо повече. Освен това е възможно този човек да стане най-добрият ви приятел. Добре е да се правят признания – това може да бъде признание в любов, но само ако е искрено. Любовните и интимни отношения трябва да бъдат спокойни. Важното е на двамата партньори да им е приятно и да се чувстват комфортно един с друг. 

Подстрижката стимулира оптимизма. Ако не е време за фризьор, подрежете бретона си или  милиметър от някой кичур. 

Слънчев календар – 1 слънчев ден – Денят е свързан с Твореца на нашия свят, с творчеството и радостта. Добре е да правите планове за новия слънчев месец. Хубаво е да се хвърлят малки монети на кръстопът, за да ви даде Бог богатство. Или да дадете нещо на първия срещнат просяк.

Последвайте канала на

Автор Ивелина Пенчева
Астролог
Facebook страница ASTROLOGIA*Lin
Автор на книгите Астрология на съдбата и Тайнството живот
2310 0

Водещи новини